Show

Komentari 12

Baldwin pobrisao Twitter nakon prepirke oko glumice: 'Danas u Americi više ne smiješ ništa reći'

Baldwin pobrisao Twitter nakon prepirke oko glumice: 'Danas u Americi više ne smiješ ništa reći'

Baldwin je kasnije kazao kako nema ništa protiv Anderson te da poanta nije bila umanjivati njezinu izvedbu već da je pogrešno shvaćen. Požalio se na slobodu govora na društvenim mrežama

Holivudski glumac i komičar Alec Baldwin (62) obrisao je svoj profil na Twitteru nakon što se na toj društvenoj mreži 'upleo' u prepirku oko uloge Gillian Anderson (52) u seriji 'Kruna' i njezinog naglaska. O bijesu dijela javnosti koji je izazvao oglasio se na Instagramu.

Nakon što je za interpretaciju Margaret Thatcher dobila Zlatni globus, Anderson je neke iznenadila time što je zahvalila američkim naglaskom, a već niz godina koristi britanski. Još otkako je preselila u London i u Velikoj Britaniji počela raditi. Baldwin je ironično komentirao ovu situaciju. 

The 77th Golden Globe Awards - Arrivals - Los Angeles

- Zamislite, glumica je promijenila naglasak koji koristi. Wow - referirao se sarkastično na veliku 'transformaciju', aludirajući na situaciju u kojoj se našla njegova supruga Hilaria, koju su nedavno optužili za lažiranje španjolskog naglaska i nasljeđa te kulturnu aproprijaciju. 

Baldwin je kasnije kazao kako nema ništa protiv Anderson te da poanta nije bila umanjivati njezinu izvedbu, koju smatra sjajnom, već da je pogrešno shvaćen. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Deaktivirao sam svoj Twitter nalog nakon napada koje sam dobio u komentarima. U Americi danas više ništa ne smiješ reći. Postali smo uštogljena zemlja i društvo, u kojem se trenutačno ne osjećam uopće ugodno. Volim Twitter, ali pronaći ću neke nove kanale za informiranje i komunikaciju jer ovo ne mogu trpjeti - požalio se. 

Najčitaniji članci