Obavijesti

Show

Komentari 0

Baldwinova supruga: Mičem se od društvenih mreža da bi očuvala mentalno zdravlje

Baldwinova supruga: Mičem se od društvenih mreža da bi očuvala mentalno zdravlje
2

Njezina odluka dolazi nekoliko tjedana nakon što je otkriveno da je obitelji nesretno preminule Halyne Hutchins podnijela sudski postupak protiv njenog supruga

Glumac Alec Baldwin (63) nalazi se pod velikim pritiskom javnosti nakon nesreće koja se dogodila u listopadu prošle godine na snimanju filma 'Rust', a taj pritisak trpi i njegova obitelj. Zato je njegova supruga Hilaria Baldwin (38) objavila da će uzeti pauzu od društvenih mreža.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Instruktorica joge sa svojim je obožavateljima podijelila da se odmaknula od online svijeta porukom koju je u petak objavila na svom Instagramu. Dodala je da njezina pauza neće biti dovoljno korisna jer još uvijek planira 'povremeno se javljati' kako bi uvjerila svoje pratitelje u dobrobit svoje obitelji.

- Hej, prijatelji! Napravit ću pauzu na društvenim mrežama. Obećavam da ću se vratiti. Volim vas i znam da se brinete pa vas želim upozoriti. Možda se s vremena na vrijeme prijavim, ostavim vam fotografiju i obavijestim vas da smo dobro - napisala je u objavi i dodala da moramo biti dobri prema sebi čime je htjela ukazati na važnost osobnog mentalnog zdravlja.

New York Philharmonic Red Carpet Arrivals - New York

Njezina odluka dolazi nekoliko tjedana nakon što je otkriveno da je obitelji Halyne Hutchins, koja je upucana i ubijena na snimanju filma 'Rust' kada je glumčev rekvizit 'opalio', podnijela sudski postupak protiv njenog supruga.

- Tužba, kao što možete vidjeti, imenuje Aleca Baldwina i druge koji su bili odgovorni za sigurnost na snimanju - rekao je odvjetnik obitelji Hutchins.

Suprug snimateljice koju je Alec Baldwin ustrijelio: 'Apsurdno je misliti da on nije kriv za smrt'
Suprug snimateljice koju je Alec Baldwin ustrijelio: 'Apsurdno je misliti da on nije kriv za smrt'

Također je naglasio da su 'nepromišljeno ponašanje i smanjenje troškova' koje su pokazali pojedinci 'doveli do besmislene i tragične smrti Halyne Hutchins'. Tužbom optužuje glumca i druge na setu za Halyninu smrt jer se navodi da su oni odgovorni za 'brojna kršenja industrijskih standarda'.