Obavijesti

Show

Komentari 23

Bandić: Dođite na besplatno vježbanje, bit ćete izdržljiviji...

Bandić: Dođite na besplatno vježbanje, bit ćete izdržljiviji...
5

Zagrebački gradonačelnik pozvao je sugrađane da se pridruže projektu 'Pokreni se' i dođu na vježbanje ispred novih fontana u ulici Hrvatske bratske zajednice

VIDEO

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić godinama se aktivno bavi sportom i rekreacijom pa svakodnevno u ranim jutarnjim satima redovito trči više od trideset krugova na atletskoj stazi. Gradonačelnik sugrađane poziva na besplatno vježbanje i educiranje u sklopu projekta 'Pokreni se' koji se ispred novih fontana u ulici Hrvatske bratske zajednice održava ove subote 31. kolovoza od 09.30 sati.

- Pozivam sve sugrađane da se pridruže projektu 'Pokreni se' i dođu na besplatno vježbanje. Nema boljeg osjećaja nego svakodnevno se rekreirati, čovjek je nakon toga duplo jači i izdržljiviji. Vježbajte svi i pokrenite se – izjavio je Bandić.

Nove fontane i zagrebačka katedrala u pozadini prekrasna su kulisa na kojoj će biti snimljena i sportska razglednica Zagreba koju će turistička zajednica Zagreba te centralni ured HTZ-a plasirati u svijet. Zagrebačko vježbanje posljednja je stanica ljetne turneje ovog edukativno – sportskog projekta koji posljednjih mjeseci pokreće Hrvatsku.

Stručni tim kineziologa s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu i nutricionistkinja Karmen Matković vode vas na besplatno putovanje na kojem ćete bolje upoznati vlastito tijelo i pokloniti mu najljepši poklon – vježbu.

- Pridružite nam se u Zagrebu. Pripremili smo atraktivan i dinamičan trening koji će vas dobro razbuditi i aktivirati. Nema boljeg početka vikenda od rane jutarnje vježbe – rekao je kineziolog Marijo Anić Kremić koji u zagrebačkom fitness centru 'XXL' posljednjih tjedana marljivo priprema treninge turneje 'Pokreni se'.

Na zdravom jutru uz 'Pokreni se' stručni tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba educirat će sve vježbače koliko je potrebno rekreaciju provoditi uz stručni nadzor, dok će nutricionistkinja Karmen održati kratko predavanje o pravilnoj prehrani.

Pozivamo sve da se prijave za vježbanje na www.pokrenise.hr! Partneri projekta osigurali su sve potrebno za ugodno vježbanje poput prostirki, vode, magazina te raznih poklona poput majica i drugih iznenađenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti