Obavijesti

Show

Komentari 5

U subotu svi na Bundek: Klopa, cuga i mjuza na Chill&Grillu

U subotu svi na Bundek: Klopa, cuga i mjuza na Chill&Grillu
14

Oduševljeni posjetitelji sinoć su uživali su u hitovima Bang Banga, a večeras nastupa legendarni Jura Stublić. Cijelo poslijepodne uživajte u vrhunskoj klopi na najfestivalu u Zagrebu

VIDEO


Počeo je drugi Zagreb Chill&Grill festival na zagrebačkom Bundeku. U petak smo se zabavljali uz koncert grupe Bang Bang, a u subotu će atmosferu dodatno užariti Jura Stublić&Film.  Oduševljeni posjetitelji uživali su u hitovima Bang Banga, a posebno su se rasplesali na pjesmu “Nešto me pogodilo” i u glas pjevali: “Nešto mi je upalo u oko”. 

- Bilo je super, divno i krasno - rekla je Lara Antić, pjevačica benda Bang Bang. Publiku je oduševila pozivom da se pridruže plesnom podiju ispred pozornice. Za osvježenje se, između ostalih, pobrinuo i Krešo Marić, majstor pivar zaslužan za piva 5thElement.

- Moram uputiti kritiku organizatorima. Priča se samo o grillu pa je vrijeme da popričamo malo i o chillu - rekao je i nasmijao okupljene. Pivovara 5thElement je premijerno predstavila Bohemian Pilsner, lagano pivo s 4,2 posto alkohola. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I u subotu nastavljamo sa slasnim gurmanskim specijalitetima. Program počinje od 12 sati na Bundeku. Lana Klingor Mihić priprema neodoljive sendviče sa Zvijezda umacima, a chef Marko Palfi salate koje vole grill. Vrhunska craft piva prezentiraju Varionica i Lepi Dečki Brewery, a Teja Lovrenščak miksa osvježavajuće koktele u Mixology by Jamnica. 

U subotu će sendviče sa Zvijezdinim umacima pripremati Darko Kontin, koji će se u ‘Dvoboju chefova’ suočiti s Mišelom Tokićem, a Show Cooking ima chefica Priska Thuring. Prezentaciju vrhunskih craft piva održat će Crafter’s i Pivovara Medvedgrad, a za glazbu su zaduženi DJ Prince, Mangroove i NoA&Funkblasters. U Kids corner održat će se nagradna igra ‘Presađivanje biljaka’ powered by Pevec, kao i nagradna utrka tačkama. Uz sve to, svaki dan možete uživati u velikom izboru craft piva te u ponudi najboljih restorana. 

Pivnica Budweiser priprema svoje prepoznatljive pljeskavice, Plac šest vrsta burgera, a Pizzerija Doomsday burgere od čistog junećeg mesa u pecivu bez aditiva. Batak ponuda i ove godine ide s provjerenim specijalitetima među kojima su ćevapčići, pljeskavica s domaćim BBQ umakom i otkošteni batak-zabatak na grillu s džemom od luka, a iz restorana Pod Zidom pripremaju jela prilagođena street food formatu, inspirirana jelima poznatim londonskim sajmovima hrane. 

Organizator festivala je Gastro.hr, a glavni medijski partner 24sata. Generalni pokrovitelj je Podravka, a ostali partneri su Pevec, Jamnica kao službena voda festivala, Tele2, Labud - Kisko i Permetal, Dukat - President, Zvijezda, Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, Mesna industrija Ravlić, Nescafé, Jadransko osiguranje i Toi Toi. 

Sve o najboljem festivalu klope, cuge i mjuze pročitajte na www.ChillGrill.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...