Obavijesti

Show

Komentari 18

Bankrot: Ove zvijezde imale su ozbiljnih financijskih problema

Bankrot: Ove zvijezde imale su ozbiljnih financijskih problema
1

Nicolas Cage je za 300 tisuća dolara kupio 67 milijuna godina staru lubanju dinosaura. Isto tako, nabavio je i albino kraljevske kobre te za 7 milijuna kupio dva otoka na Bahamima

VIDEO


Ove zvijezde sumanuto trošenje dovelo je gotovo na prosjači štap:

Aaron Carter

Pixsell

Mlađi brat Backstreet Boyja  proglasio je bankrot u studenom 2013. godine. Tada je tvrdio da posjeduje samo 8 000 dolara vrijednu imovinu, nasuprot 2,2 milijuna dolara duga, većinom poreznoj upravi.

Ipak, financije nisu bilje njegov jedini problem. Borio se ovisnosti o lijekovima protiv bolova koje je čak kupovao na ulici, nedavno je imao tešku prometnu nesreću, te je bio sklon neodgovornom seksualnom ponašanju zbog čega je strahovao da bi mogao biti HIV - pozitivan. Srećom, nalaz je išao u njegovu korist.

Nicolas Cage

Joel Ginsburg/WENN.com

Glumac je 2009. godine zaradio  40 milijuna dolara. Tijekom godina, posjedovao je priličan broj nekretnina i trošio kao da sutra ne postoji.Tako je za 300 tisuća dolara kupio 67 milijuna godina staru lubanju dinosaura. Isto tako, nabavio je i albino kraljevske kobre te za 7 milijuna kupio dva otoka na Bahamima

Ima 30 motocikala i 50 automobila te ukletu kuća u New Orleansu za koju je 'iskeširao' 3,4 milijuna dolara. Osim toga, ima kolekciju smanjenih pigmejskih glava, gotovo tri metra visoku grobnicu u obliku piramide, krokodila, morskog psa i hobotnicu. S obzirom na cijene ovih 'zadovoljstava' ne čudi da je glumac svojevremeno bio u financijskim problemima. Danas živi mnogo skromnije.

Mike Tyson

Mike Tyson attends the

Mike Tyson je uspio potrošiti 300 milijuna dolara koje je osvojio kao boksački prvak 80-ih, a apsolutni vrhunac njegovog potrošačkog ludila bio je kada je bivšoj ženi Robin Givens kupio kadu od čistog zlata za koju je iskeširao dva milijuna dolara. 

- Radio sam glupa sranja - rekao je svojevremeno i savršeno dočarao svoj hobi.

Bio je primoran proglasiti bankrot 2003., a otad je odradio gomilu povratničkih mečeva, imao svoj show u Las Vegasu te se pojavljivao u filmovima poput 'Mamurluka'.

Pamela Anderson

The 3rd Annual Sean Penn & Friends

Zvijezda 'Baywatcha' dugovala je toliko novca poreznoj upravi da je 2013. godine bila prisiljena prodati svoj dom u Malibuu za 7,75 milijuna dolara.

Willie Nelson

Pixsell

Zvijezda country glazbe je navodno dugovala od 16 do 32 milijuna dolara poreznoj upravi tijekom 80-ih. Objavio je bankrot 1990. godine. S blagoslovom diskografske kuće objavio je album zvan 'The IRS Tapes: Who'll Buy My Memories', kao očajni pothvat da otplati dio duga. 

Kim Basinger

ABACA.39645-19 Basinger 8 MILE Premiere

Zanosna glumica je na vrhuncu slave odlučila kupiti gradić s 500 stanovnika u američkoj saveznoj državi Georgia. Kim Basinger  to zadovoljstvo koštalo je 20 milijuna dolara. Nekoliko godina kasnije upala je u financijske probleme.

Wesley Snipes

REUTERS

Zvijezda 'Bladea' je prijavila financijski krah 2006., a bio je optužen i za poreznu prevaru svega nekoliko mjeseci kasnije. Proglašen je krivim za utaju poreza u iznosu od 12 milijuna dolara te je odslužio tri godine u zatvoru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu