Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
12 komentara

Bankrotirala je: Zsa Zsa Gabor prodaje vilu za 84 milijuna kn

Glumica prodaje imanje sa sedam spavaćih soba i zatvorenim bazenom, jer je bankrotirala. Troškovi kuće su preveliki, a njezino liječenje u bolnici jako skupo

Privatne fotografije Frederic von Anhalt
Foto: Privatne fotografije Frederic von Anhalt
12 komentara

Glumica i suprug, princ Frederic von Anhalt (68), za vilu na Bel Airu traže 84 milijuna kuna. Zsa Zsa Gabor (95) imanje sa sedam spavaćih soba i zatvorenim bazenom, na kojem su prije nje živjeli Elvis Presley i Howard Hughes, prodaje jer je bankrotirala. Navodno nema novca za lijekove.

- Boje se da bi mogla umrijeti ako ne dobiju novac - kažu prijatelji.

U siječnju prošle godine glumici su zbog krvnog ugruška amputirali desnu potkoljenicu. Tada je dva tjedna ležala u komi.

- Moja supruga nema zdravstveno osiguranje. Nikad nije mislila na budućnost, dok je imala novca lagodno je živjela. Sad smo u dugovima i trebamo pronaći neki izlaz. Troškovi kuće su preveliki, a njeno liječenje u bolnici jako skupo. Zato smo odlučili prodati vilu. U njoj je ispisana povijest, mnoge slavne osobe u nju su dolazile na večere, žao mi je što smo bili primorani donijeti takvu odluku - izjavio je suprug glumice i pohvalio se da im se već javljaju kupci iz cijelog svijeta. 

#zajedno24sata
Naši partneri pišu
Message