Obavijesti

Show

Komentari 81

Barbara i Tomo: Fatalna ljubav sa sela pukla je u metropoli

Barbara i Tomo: Fatalna ljubav sa sela pukla je u metropoli
3

Prvi domaći par koji se zaljubio i zaručio u reality showu je, čini se, prekinuo ljubavnu vezu i zaruke. Barbara je radi Tomislava ostavila tadašnjeg dečka

VIDEO

Tomislav Crnčević (29) i Barbara Peterčić (25) prije godinu dana zaručili su se u reality showu “Farma”. Fatalna ljubav je, ako je suditi po društvenim mrežama, sad pukla.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:53

- Hvala bogu, riješio sam se muke. Sad sam sam, nema više maltretiranja - napisao je Tomislav. Njegovi prijatelji i obožavatelji šokirani su ostavljali komentare. Neki ne vjeruju da je prekinuo s Barbarom, dok mu drugi čestitaju na odluci.

Prve reality zaruke

Zaručnici su se upoznali ispred kamera, a razvoj njihove ljubavne veze, pa i same zaruke pratila je cijela Hrvatska. Barbara je radi Tomislava ostavila tadašnjeg dečka.

- Volim te jako i želim provesti ostatak života s tobom - rekao je Tomislav Barbari kad joj je dao prsten koji je nabavila produkcija. Kasnije joj je kupio novi, po svojem ukusu. Ostali su bili u šoku, neki su čak mislili da je to sve igrokaz kako bi pokupili simpatije gledatelja.

Mao jesmo, malo ne

- Ovo sve što se dešava je njegovo djelo, jer ipak je on glavni glumac, a ona je sporedni, te će ona plesati kako on bude svirao. On samo igra dobru igru i ne znam kako će to završiti, netko će plakati - rekla je tad Josipa, a Kristijan se čudio da se Tomislav zaručio s djevojkom koju je iza leđa često nazivao “našim pijunom”.

No Tomislav se uskoro uselio na kat Barbarine obiteljske kuće u Velikoj Gorici, a planirali su i pokretanje biznisa.

farma

- Uskoro pokrećemo posao. Često idemo na izlete i piknike. Kako je Tomi došao u moj rodni kraj, sjednemo na motocikl pa istražujemo. Vozimo se uz obalu Save i obližnjim selima. Voljela bih da bolje upozna moj grad i okolicu, gdje sad živi - rekla je Velikogoričanka o soboslikaru iz Zagreba. Planirala je vjenčanicu i pir, a Tomislav je rekao kako bi umjesto limuzine rado imao kočiju.

Ne želi komentirati

No prvi par koji se zaručio u nekom hrvatskom reality showu, čini se, više nije zajedno.

- Nemam komentara, ne želim o tome pričati - rekla je Barbara.

Nešto rječitiji bio je Tomislav, koji je opovrgnuo prekid ljubavne veze.

Kraj ili samo kriza

- Još smo zajedno, zaruke stoje, no još se ne zna datum svadbe - rekao nam je Tomislav, no nije izbrisao inkriminirajuće izjave s društvenih mreža.

Dio obožavatelja optužio ga je kako tom “patkom” samo traži pozornost. Na jednom je mjestu komentatorima čak napisao da “potvrđuje prekid”. Istinu znaju samo Barbara i Tomislav, a vrijeme će pokazati je li riječ o orkestriranoj “patki” ili o pravom kraju ljubavi reality dvojca.

 

“Ti tračevi o prekidu su samo provale da vide našu reakciju”

Na društvenim mrežama raspisali su se obožavatelji

“Oboje smo ljubomorni jer nam je stalo, no vjerujemo si”

Govorili su još nedavno Barbara i Tomislav o vezi

“Da me Barbara pusti među stotine žena, ne bih ih ni taknuo”

Rekao je poslije snimanja Tomislav o svojoj dragoj

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...