Obavijesti

Show

Komentari 163

Barbara Kolar otkrila je tajnu vitke linije: Tajna je u doručku

Barbara Kolar otkrila je tajnu vitke linije: Tajna je  u doručku
4

U protekle pola godine Barbara je drastično smršavjela. Nije vježbala, pazila je samo na prehranu. Voditeljica ne vjeruje u umjetne proizvode za mršavljenje

VIDEO

Voditeljica je imala problema s gastritisom i migrenama. Napravila je test intolerancije na hranu, a kad je iz prehrane izbacila namirnice koje njezin organizam ne prihvaća, tegobe su nestale, a s njima i kilogrami.

- Test je pokazao da mi teško padaju žitarice, mliječni proizvodi i jaja. Prilagodila sam prehranu, a tijelo je odgovorilo. Nisam namjeravala mršavjeti - kaže Barbara Kolar (42). Prehrana joj je, kaže, slična onoj koja se preporučuje po krvnim grupama.

- Ja sam krvna grupa nula i mi smo mesožderi. No nisam jela ni ono što želim ni koliko želim - objašnjava Barbara i dodaje kako je potpuno izbacila umjetne dodatke prehrani.

- Ne vjerujem u kemikalije, u te umjetne proizvode za mršavljenje. Samo prirodno - veselo govori novopečena mršavica. Nasreću, kaže, ljubiteljica je mediteranske prehrane, a obožava voće i povrće.

Jede puno sezonskog voća i povrća, ne koristi rafinirani šećer ni umjetna sladila, nego med i voćni šećer.

- Sve u svemu, trudim se, ali iskreno, ne radim baš preveliku dramu oko svega toga jer su nutricionisti često prevrtljivi u svojim preporukama.

Još se živo sjećam vremena kad je rajčica bila osumnjičena za cijeli niz zdravstvenih zala. Znala sam reći neka mi slobodno napišu na nadgrobni spomenik ‘Ubio je paradajz’ jer ja od njega ne odustajem - rekla je voditeljica koja bi voljela ići na organizirana vježbanja, ali, nažalost, ne može zbog bolesne kralježnice.

Liječnici joj kažu da smije samo hodati i plivati. No Barbara često misli da pretjeruju pa počne po svojemu i zatim završi na injekcijama protiv bolova.

- Naučila sam da se linija stvara za stolom, a ne u teretani - veselo je rekla voditeljica koja će se od 1. listopada vratiti ranojutarnjoj emisiji na radiju Antena Zagreb.

- Preporodila sam se proteklih šest mjeseci. Bila sam umorna od ustajanja u pola pet. Jutra sam posvetila sebi, ali i zdravom doručku koji je najvažniji obrok u danu - kaže Barbara.

Najviše ipak uživa u dugim šetnjama s kujicom Lolom, plemenitašicom iz roda kavalir King Charles španiel. Njih dvije po četiri sata na dan provode izvan stana, a Barbara tvrdi da joj je to najbolji način rješavanja stresa.

- To mi je sjajna terapija. Sat i pol žustra hoda da provjetrim mozak, i tako nekoliko puta na dan - zaključuje. 

Drastično smršavjela: Barbara Kolar pokazala je vitkiju liniju

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 163
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'
NIŽU SE ČESTITKE

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'

Luciano nije skrivao koliko je ponosan na svog najboljeg prijatelja nakon što je pobijedio u showu 'Zvijezde pjevaju', a otkrio je i da su svojedobno bili cimeri