Obavijesti

Show

Komentari 39

Baretova djevojka: Ubio si ženu, a ni sin te ne voli...

Djevojka Gorana Bareta završila je u bolnici s nagnječenjem lijeve strane malog mozga. Željka je poslije na sudu promijenila iskaz o tučnjavi

VIDEO

Posvađali su se jer je menadžer Igor Boltek nazvao Gorana Bareta (45) i rekao da mu je pronašao novi podstanarski stan.
- Kravetino jedna! J...m ti mater retardiranu. Glupa si! Iselit ću se iz stana, vikao je Goran Bare (45) u ponedjeljak oko 19 sati u stanu u Novom Zagrebu na djevojku Željku Matković (32). U svađi koja je prethodila međusobnoj tučnjavi, Željka nije zaostajala za Baretom.
- J...m ti mater. Nije ni čudo što si ubio ženu i što te sin ne voli - grmila je Željka prije nego što je nasrnula na Bareta i izgrebala ga noktima po rukama, licu i leđima. Kako doznajemo, Goran se branio od nasrtljive djevojke. Udario ju je šakom u oko, a potom i glavom u bradu. Tukli su se sve do dolaska policije, koju je ona pozvala. Oboje su dobili prekršajne prijave, a Bare i kaznenu, jer su Željkine ozljede bile teške. Neslužbeno doznajemo da Željka ima nagnječenje lijeve strane malog mozga. Bare je lakše ozlijeđen i nije bio pijan.
Zbog kaznenog djela nanošenja teških ozljeda Bare je priveden istražnom sucu, a dokaže li mu se krivnja, mogao bi biti kažnjen zatvorom i do tri godine. Istražni sudac zagrebačkog Županijskog suda u četvrtak je odredio pjevaču da mora ostati u pritvoru još 48 sati kako ne bi utjecao na svjedoke.


ŠOK! NA SUDU PROMIJENILA ISKAZ
Četiri dana nakon što su se posvađali i potukli, Baretova djevojka, novinarka Željka Matković (32), zbog medijskog pritiska napustila je Zagreb. S obitelji i prijateljicom otišla se odmoriti na vikendicu jer više nema snage ikome objašnjavati razloge sukoba s dečkom. Bare je na zagrebačkom Prekršajnom sudu  zažalio što ju je udario, a ona je na kraju svjedočila u njegovu korist.
- Tešku ozljedu vjerojatno sam dobila slučajno, pri nezgodnom padu - rekla je Željka, koja ima nagnječenje lijeve strane malog mozga. Baretov menadžer Igor Boltek izjavio je kako je Željka pjevaču prije nekoliko mjeseci u tučnjavi slomila rebra. Liječnik, koji je htio ostati anonoman, kaže da bi se takve ozljede vidjele na rendgenskim snimkama. U ponedjeljak je Bare bio na rendgenu jer se žalio na bolove u prsnom košu i rebrima, ali snimke, navodno, nisu pokazale nikakve ozljede. Čim Bare izađe iz pritvora u Remetincu, vratit će se u zajednički podstanarski stan kako bi iselio svoje stvari i započeo sam novi život iako mu je Željka spremna oprostiti. I prije nego što se zaljubila u Bareta, Željka je imala turbulentne ljubavne veze.  Lani u svibnju našla se u sličnoj situaciji, ali je prošla bez ozljeda. Bivši partner (podaci poznati redakciji) iz Zagreba na zaprepaštenje susjeda lupao je po vratima i prozorima da ga pusti u stan.
- J...š  se s drugima za drogu, a meni ne daš – bjesnio je tad bivši dečko na Željku. Baretova prva supruga Mirjana umrla je od predoziranja heroinom. Imaju maloljetnog sina, koji živi s Goranovim roditeljima u Vinkovcima. Bare ga posjećuje, ali ne želi da dijete s njim živi u podstanarskim stanovima.

RAZUMJELI SU SE I BILI SI POTPORA
Željka je za Bareta govorila da je čovjek velikog životnog iskustva koji jako dobro razumije ljude. “Uvijek mi bude žao ako ne poslušam njegov savjet”, govorila je Željka.

'NAJGORA TRAUMA KOJA ME DOTUKLA'
To što mi se supruga predozirala bila mi je najgora trauma. Gotovo me povukla sa sobom. Ubijao sam se drogom, tabletama i alkoholom do besvijesti, rekao je Bare.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti