Obavijesti

Show

Komentari 353

Baš sve joj dobro stoji: Kolinda je pokazala manekenski stas

Baš sve joj dobro stoji: Kolinda je pokazala manekenski stas
1

Predsjednica je na sastanku u New Yorku odjenula najužu haljinu dosad i pokazala vitkiju liniju. Skinula je 12 kila trčeći na traci i radeći sklekove, a vježbala je sa Severininim trenerom

VIDEO

Na općoj skupštini UN-a u New Yorku Kolinda Grabar Kitarović (48) sastala se s ukrajinskim predsjednikom Petrom Porošenkom te je odjenula najužu haljinu dosad. Predsjednica je vidno smršavjela, pa si je priuštila styling koji ističe njezinu novostečenu vitku liniju.

Predsjednica Hrvatske je trenirala u zagrebačkoj teretani u centru grada. Dolazila je oko sedam sati dok je teretana još bila prazna kako bi u miru i bez znatiželjnih pogleda odradila trening. Pratio ju je i njezin tjelohranitelj, koji bi je čekao na recepciji i pio kavu.

Kolinda je s privatnim trenerom, s kojim je svojedobno vježbala i Severina Kojić (44), radila kružni trening. On se sastoji od 15 minuta zagrijavanja na Orbitreku ili traci za trčanje, zatim vježbi s težinom vlastitog tijela, poput čučnjeva, sklekova i trbušnjaka, kako ne bi dobila na masi, pa onda opet 15 minuta aerobnog treninga, koji bi završio vježbama istezanja za vretenaste mišiće. Kolinda je na treningu bila jako predana i nije zabušavala, a pazila je i na prehranu što je rezultiralo znatno vitkijom linijom. Neki kažu da je smršavjela 12 kilograma.

Haljinu kupila prije nekoliko mjeseci

U New Yorku je odjenula čipkastu haljinu boje leda balkanskih Dolce&Gabbane, modnog dvojca Elfs. Haljina Agnetha stoji 2400 kuna, a sad se na sniženju može kupiti za 1680 kuna. Kolinda ju je kupila po originalnoj cijeni jer ju je naručila još prije nekoliko mjeseci, a tek sad ju je obukla. Osobno nije došla po haljinu, ali jako joj se sviđa dizajn Elfsa, pa je poslala svoje ljude iz ureda koji brinu o njezinu stylingu da joj nabave novu haljinu za specijalnu prigodu.

Modne dvojnice: Čipkastu haljinu boje leda balkanskih Dolce&Gabbane, modnog dvojca ELfs, na njihovoj reviji u Zagrebu prije pola godine nosila je voditeljica Ecija Ivušić (29)

Dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić preporučili su im haljinu Agnetha od čipke sa satenskim ovratnikom, koja bi naglasila njezine ženstvene obline. Kolinda se složila s njihovim izborom i dizajneri su joj napravili haljinu prema njezinim mjerama.

Pokazala i novu frizuru

- Sretni smo što predsjednica lijepo nosi našu haljinu i time pokazuje da su prošla vremena korporativnih pravila kad su se žene morale odijevati poput muškaraca kako bi dokazale svoju snagu - rekli su nam zagrebački dizajneri.

Predsjednica je u New Yorku pokazala i novu frizuru začešljanu u stranu s velikim loknama, o kojoj brine frizerka Renata Vinšek, koja je godinama frizirala Franju Tuđmana, Severinu, Vlatku Pokos, Nikolinu Pišek... Kolinda ne ide u salon, nego je Vinšek osobno dolazi frizirati u predsjedničke dvore.

Predsjednica i dalje nosi umjetne trepavice o kojima se brinu djelatnice Renatina salona. Odabrala je svilene trepavice 4D koje mogu davati efekt pogleda vjeverice, lisice ili lutke. Trepavice su otporne na vodu, suze i znoj, a traju četiri tjedna te ne oštećuju prirodne trepavice. Proces ugradnje traje dva sata, a cijena s ugradnjom iznosi 600 kuna.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 353
VIDEO

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško