Show

Komentari 2

Batinić nasmijala priznanjem: 'Kradem hranu na snimanjima, voditeljicu valjda neće izbaciti'

Batinić nasmijala priznanjem: 'Kradem hranu na snimanjima, voditeljicu valjda neće izbaciti'

Pauza od snimanja joj je, kaže Marijana, dobro došla. Posložila si je prioritete i posvetila se maksimalno obitelji, a novi projekt došao joj je baš u pravo vrijeme

Snimanje je, na neki način, poput plivanja ili vožnje biciklom. Ne zaboravlja se tako lako, rekla je za RTL.hr popularna voditeljica Marijana Batinić (40) koja se nakon rodiljnog dopusta vraća na male ekrane. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pauza od snimanja joj je, kaže Marijana, dobro došla. Posložila si je prioritete i posvetila se maksimalno obitelji, a novi projekt došao joj je baš u pravo vrijeme. Na televiziji voli raditi, no otkriva kako joj bolje stoje zabavni programi od onih informativnih. Iako je terene obožavala, u ovoj životnoj fazi ipak su joj draže studijske emisije. 

- Dođe to s godinama - našalila se voditeljica. 

Naime, Marijana će se nakon duže stanke prvi put pojaviti u televizijskom showu 'Tri, dva, jedan - ho,ho, ho!' s već dobro poznatom ekipom, Željkom Klemenčić, Ivanom Pažaninom i Tomislavom Špičekom.

- Ekipa je sjajna, uhodana, dočekala me fenomenalna atmosfera, s članovima žirija kao da oduvijek radim i baš sam sretna što sam dio ovog tima. Zna biti poprilično stresnih situacija, ali atmosfera na setu je divna - rekla je Batinić. 

S obzirom da je i sama veliki gurman, na setu često i uči, ponajviše male trikove koje onda u njezinoj kuhinji čine razliku. 

- Špičeka izuzetnog cijenim kao velemajstora u kuhinji, uz to je i privatno jako zabavan i duhovit pa je gušt boraviti s njim, Pažanin je moj Splićanin, odavno se poznajemo i kad god sam u rodnom gradu, navratim do njegova restorana, a često mu kradem i recepte... Željku pratim godinama, volim kako piše i promišlja o hrani - objasnila je voditeljica koja uopće nema osjećaj da je 'nova' u ekipi. 

Ukusnim slanim i slatkim jelima na snimanju ne odolijeva.

- Doslovno kradem hranu usred snimanja, vodeći se mišlju da neće valjda voditeljicu izbaciti. Evo zasad nisu. Prošla sam samo s opomenom - ispričala je.

U njezinoj obitelji na meniju je pretežno, kaže, mediteranska prehrana, a kuhaju i ona i suprug. 

- Djeca mi obožavaju sve iz mora, a trudim se nabavljati domaće namirnice. Naravno da nije uvijek bogata trpeza. Kad nemam vremena, serviram ja i blitvu i jaja, ali sve mora biti domaće. Moji roditelji imaju vrt u Splitu pa smo uvijek imali svoje sezonsko voće i povrće, ali umrežila sam se dobro i u Zagrebu, znam prave ljude - otkrila je Marijana.

Za njezinu dobru liniju uz sve poslastice zaslužna je, ističe, fitometabolička prehrana i tretmani kako bi vratila organizam u balans. 

Obitelj joj na setu nedostaje, ali s obzirom na to da je već duže vrijeme kod kuće, promjena joj zapravo i godi. 

- Teško se organizirati s klincima, ali barem više ne putujem, što bi mi s jednogodišnjom bebom i curicom koja ide u prvi razred bilo neizvedivo - istaknula je Marijana koja se veseli školskim praznicima kako bi stariju kći dovela u studio. 

- Već je naviknuta, sa mnom je zbog snimanja obilazila sela diljem Hrvatske, i u Samobor mi je često dolazila. Ta 'televizijska magija' je zanimljiva djeci pa mi je drago što je ponekad sa mnom. Nadam se da joj usađujem i radne navike, a već sad vidi da ništa ne pada s neba i da je za uspjeh potrebno puno rada, truda i odricanja - zaključila je voditeljica. 

Najčitaniji članci