Obavijesti

Show

Komentari 0

BB 11. TJEDAN: Valerija ispala, Beti 'ganja' Ivana

BB 11. TJEDAN: Valerija ispala, Beti 'ganja' Ivana
7

Valeriji se ispunila želja te je glasovima gledatelja napustila Kuću. Nominirani su svi osim Kreše i Ivana L., kojeg Beti neuspješno pokušava zavesti

VIDEO

Osim Marku, najteže je Monikin izlazak iz Big Brother kuće pao Rini koja misli da zabave bez Ličanke neće biti iste. Nervoza zbog manjka hrane očituje se u svađama. Prvo su se Rina i Marko dohvatili oko toga tko koliko jede, a kasnije se posvađala i s Mrkvicom. Elizabeta i Ivan L. razgovarali su o svom odnosu. Beti mu zamjera što je uzima zdravo za gotovo, a on ne zna što joj reći. Poslije mu je plakala na ramenu. Rina je još uvijek ljuta na Mrkvicu, pa je iz osvete zavodljivo plesala s Krešimirom i Sašom.

PONEDJELJAK 17.11.
Stanari su dobili tjedni zadatak, vojni poligon kojeg će morati prijeći u zadanom roku. Dnevni zadatak bio napisati koračnicu. Neki ukućani bili su raspoloženi za slaganje rima: Hajde, Rina, bolje šuti, Ivan će ti stavit kruti...". Marko je bitno promijenio ponašanje u Kući otkad nema Monike. Najviše se druži s Ornelom koju je čak pozvao u krevet. Ona se radije otišla tuširati. Kasnije su o njoj pričale Rina, Sabina i Valerija i zaključile da je čudakinja. Valeriji je posebno neumjesno Ornelino "drpanje Elizabete".

UTORAK 18.11.
U sklopu tjednog zadatka, stanari moraju napraviti svoju zastavu. Mrkvica je predložio zvijezdu u duginim bojama. Marko je na to podivljao te ga pitao je li on peder. Na Mrkvičinu stranu stali su ostali ukućani. Suprotstavili su se Marku te inzistirali na duginim bojama. Mrkvica i Ornela našalili su se s Rinom. Dok je ona bila pod tušem, Ornela se maskirala u Mrkvicu te u krevetu čekala Rinu. Bigi je pomogao ugasivši svjetlo. Kad se Rina uvukla u postelju, poljubila je Ornelu u vrat na što se ova počela smijati. Upalilo se svjetlo i svi su vrištali od smijeha, svi osim Rine. Elizabeta i Mrkvica su se gadno posvađali zbog toga što je on stvarao preveliku buku s Rinom dok su se naganjali. Beti je čak željela izaći iz Kuće, ali kasnije se ohladila.

SRIJEDA 19.11.
Ornela i Sabina pričale su o modi. Sabina tvrdi da nosi samo šik stvari, bijele čizmice, minie i kratke jaknice. Orneli misli da je taj stil tipičan za "cajkulje". Rina bi htjela "mužića" koji će joj kupiti nove grudi jer svojima nije zadovoljna. Mislila je na Mrkvicu koji je povremeno poskrivečki gleda dok se tušira gola. 

ČETVRTAK 20.11.
Big Brother je ukućanima priredio zabavu s halterima, oskudnim kostimima i štangom. Elizabeta je pjevušila Ivanu L. na uho kako "ne traži ništa, a dala bi sve". Orneli se nije svidjela seksi odjeća pa je odjenula mušku košulju. Rina joj je rekla da izgleda kao polumuško, a ova je odgovorila da bi radije izgledala tako nego poput kurve. Njih dvije zakačile su se i oko Mire. Ornela se rekla Rini da bi je opalila šakom da je s njom razgovarala kao što je s Mirom.

PETAK 21.11.
Elizabeta je cijeli prethodni dan imala ispade zaljubljenosti u Ivana L. On je bio prilično indiferentan na njene izljeve. Ornela joj je rekla da ispada smiješna što ga ga ganja po Kući, a on to zloupotrebljava. Splićanka joj je predložila drugu metu, Sašu. No, Elizabeta je odbacila takvu mogućnost jer njemu previše smdi iz usta.  Emisiju uživo stanari su dočekali opušteno. Gledatelji su odlučili iz showa izbaciti Zagorku. Valerija je i sama kroz protekli tjedan govorila kako želi izaći. Što se tiče nominacija, njih su zaradili svi osim Krešimira i Ivana L. Najviše glasova svojih sustanara dobio je Marko zbog agresivnog ponašanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Marijana Mikulić priznala kako je zgrožena norijadom: 'Ima nas koji nemamo nikog u blizini...'
NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Marijana Mikulić priznala kako je zgrožena norijadom: 'Ima nas koji nemamo nikog u blizini...'

Glumica Marijana Mikulić na društvenim mrežama nerijetko dijeli vlastite stavove i mišljenja, a sad se osvrnula na norijadu

Goran Bogdan o Zlatnoj palmi za 24sata: 'Ovo je ogromna stvar, svi smo presretni sad!'
VELIKI USPJEH U CANNESU

Goran Bogdan o Zlatnoj palmi za 24sata: 'Ovo je ogromna stvar, svi smo presretni sad!'

Scenarij je nastao prema istinitom događaju. Naoružani pripadnici vojske Republike Srpske su 27. veljače 1993. zaustavili vlak između Beograda i Bara te iz njega izveli 20 civila u mjestu Štrpcima kraj Višegrada
Bivša reality zvijezda i bendovi sestara: Tko su pjevači duhovne glazbe koji su napunili Arenu?
KONCERT 'PROGLEDAJ SRCEM'

Bivša reality zvijezda i bendovi sestara: Tko su pjevači duhovne glazbe koji su napunili Arenu?

Na pozornicu u Areni tijekom dva dana trebalo bi se popeti više od 14 izvođača, a koncert 'Progledaj srcem' ove godine obilježava deset godina