Obavijesti

Show

Komentari 0

BB 12 TJEDAN: Mrkvica i Rina prekinuli, Beti ispala

BB 12 TJEDAN: Mrkvica i Rina prekinuli, Beti ispala
7

Mrkvica više nema djevojku. Najstarija stanarka je ispala. Cure se nisu mogle nominirati pa će se svi muški stanari boriti za ostanak na Tajlandu

VIDEO

Na tulumu se Mrkvica napio i pokazao da je slobodan. Odustao je od Rine i tako je njihova ljubavna priča završila nakon mjesec i pol dana. Pred kraj tuluma predložio je Orneli grupni seks. Rina je ispričala Orneli da je seks s Mrkvicom, bez obzira na punu sobu ljudi i kamere, bio predivan. Žali jedino što nije mogla vrištati kao inače. Sabina je počela pričati sve više i više. Stanarima je otkrila kako joj je omiljena životinja zec jer je ˝brz i dobro seksa˝.

PONEDJELJAK 24.11.
Veliki brat stanarima je dao 'najprljaviji' zadatak dosad. Ponudio im je iznos od 90.000 kuna, koji će na kraju tjedna osvojiti najprljaviji od njih. Do petka nema tuširanja, nema pranja zubi, nema pranja ruku niti skidanja šminke, nema plivanja u bazenu, stajanja na kiši... Da bi bilo još zanimljivije, svi moraju spavati u istoj spavaonici na madracima koji su poslagani jedan kraj drugog. Stanari sami iz natjecanja mogu izbaciti jednog stanara ili stanarku, čiji smrad više neće moći izdržati.

UTORAK 25.11.
Prvi stanar koji je pobjegao od smrada i odustao od izazova je Krešo. Svježina i čistoća su mu nedostajali i već prvi dan je odlučio reći 'zbogom prljavštvini'. Po Betinom ponašanju može se zaključiti da voli mlade dečke. Ovog tjedna je osim Ivana L. zavodila i Marka. S njima je odlazila u krevet u tangama i seksi spavaćici.


SRIJEDA 26.11.
Stanarima je počeo smetati smrad i smišljaju što učiniti kako bi se potajno oprali, a da ih Veliki Brat ne vidi. Umjesto da gradi dvorac koji su dobili za tjedni zadatak, Marku je sinula neobična ideja. Kako već svi 'znaju' da ima 'malog', on je pokazao svima da ga te priče ni malo ne zabrinjavaju. Odlučio je našaliti se i napravio je u pijesku skulputuru svojih 14 centimetara. Rina još nije preboljela prekid s Mrkvicom. Na Krešinom rođendanskom tulumu Elizabeta je otpustila kočnice. Potaknuta alkoholom zavodila je Krešu i Sašu. Opet se okrenula Ivanu L. te ga pokušala pridobiti namigivanjem i pućenjem usana, no njemu to nije bilo "fora". S nijednim od njih nije imala uspjeha.


ČETVRTAK 27.11.
Saša je dobio tajni zadatak u kojem stanare mora natjerati da se operu do petka i izbaci ih iz utrke za 90 tisuća kuna. Tvrdio je da bi svi trebali namjerno odustati od nepranja osim jedne osobe, koja bi u vanjskome svijetu podijelila novac od ovog zadatka s ostalim stanarima. Ornela je otkrila trik kako ostati čist nakon obavljanja velike nužde.
- Kad se popiškiš, onda malo popiškiš i papir pa se time obrišeš - povjerila se Ornela. Kasnije se poljubila s Krešom.

PETAK 28.11.
Rina se prije Marku gadila, a sada bi ju stalno pipao i vrijeđao. Rekao joj je da nema grudi nego prištiće, a dodao je i da ima dlake na poprsju. Riječanka je 'pukla' i 'odvalila' mu šamarčinu. Veliki brat je ukućanima otkrio Sašin tajni zadatak. Rekao im je kako su uvjeti "higijenskog izazova" bili neregularni i da će svi osim Kreše, koji je prvi odustao, dobiti po 11 tisuća kuna. Elizabeta je napustila BB kuću. Ovog petka su mogli biti nominirani samo muški stanari. Nominirani su svi muškarci: Saša, Krešo, Marko, Mrkvica i Ivan L. Stanari su prošli tjedni zadatak te im budžet za sljedeći tjedan iznosi 2040 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura
POKAZALA INTERIJER

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura

Voditeljica je prije nekoliko dana otkrila da se seli, a sad je s pratiteljima podijelila kako je uredila prostor. U utorak je imala i problema sa svojim svekrom Mišom Grofom i stanom u Beogradu

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!
REZULTATI ANKETE

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!

Najlošije je prošla Daria Kinzer koja je dobila samo dva glasa. Ona nas je predstavljala na Eurosongu 2011. godine s pjesmom 'Celebrate'
Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'
'OVO JE ČUDNO'

Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'

Na ovogodišnjem Eurosongu pobijedili su Nemo, predstavnici Švicarske, a brojni smatraju da to nisu zaslužili