Obavijesti

Show

Komentari 0

BB 13. TJEDAN: Ornela i Marko zaveli Mrkvu i Rinu

BB 13. TJEDAN: Ornela i Marko zaveli Mrkvu i Rinu
8

Cijeli tjedan bio je u znaku tajnih zadataka koje je Veliki brat dao Orneli i Marku. Splićanka je morala Rinu učiniti ljubomornom na svoj odnos s Mrkvom

VIDEO

Već dan nakon što je Elizabeta napustila BB kuću, gladni stanari shvatili su koliko im je značila. Sva pitanja oko toga tko će preuzeti Betinu ulogu otklonio je Krešo koji je s Rinom pripremio frigane lignje. Ivan L. je rekao kako mu je drago što je Elizabeta ispala jer je 'priča' između njih dvoje krenula krivim putem. Rina je iskoristila situaciju i ispipala Ornelu, koja je legla kraj nje u krevet. Splićanki je na rastanku poručila da se sljedeći put bolje pripremi za 'akciju'. Stanari su navečer na BB meksičkom tulumu previše popili. Rina je Sabinu naučila piti tequilu, a Mrkvica se zbog alkohola 'posvađao' s gravitacijom i padao po vrtu.

PONEDJELJAK 01.12.
Ornela i Marko dobili su tajne misije. Ona je morala zavesti Ivana M. i učiniti Rinu ljubomornom, a Marko je morao isto učiniti s Rinom. Oboje su se bacili na posao i Rina je već prvi dan Splićanki zaprijetila da će postati jako otrovna. Marko je Riječanku zbunio svojim naglim zaokretom u ponašanju, ali ipak je prihvatila njegovo nabacivanje. Stanari su dobili humanitarni tjedni zadatak. Ukrašavati će japanke i sklapati svjetiljke koje će se prodavati u sklopu akcije "Budi mi, prijatelj".

UTORAK 02.12.
Rina i Mrkvica u 'igri' su se divlje šamarali pred stanarima. Ornela i Krešo zaplesali su strastveni tango i natuknuli kako između njih postoji nešto više od prijateljstva. Ivan M. se zbog Rininih napada ljubomore žalio Bigiju i rekao mu kako misli da su njeni osjećaji prema njemu jači nego njegovi prema njoj. Tražio je Sabinu da spava s njim umjesto RIne. Riječanka i Ornela su se kladile da ako se Rina ne pomiri s Ivanom M. do četvrtka, onda će Ornela dopustiti Rini da ju ošiša, dok će u suprotnom Ornela ošišati Rinu.

SRIJEDA 03.12.
Splićanka je rekla Rini da joj se prije jako sviđao Ivan M. i da li bi mogla sada ona probati s njim. Iako nije povjerovala da je to istina, Rina joj je odgovorila da nema problema. Ornela je otišla do Mrkvice pa su zajedno čistili prozore. Ispričala mu je kako joj se on sviđa od prvog trenutka, ali se odmakla zbog Rine. On joj je povjerovao i obećao da nikome neće odati njenu tajnu. No, nakon njihovog razgovora, odmah je otrčao do Ivana L. i sve mu ispričao. Rina se pak u Ispovjedaonici jadala kako ne zna što je Marku koji stalno navaljuje na nju. Boji se da će mu morati bahato reći da prestane ako drugačije ne bude išlo. Veliki Brat joj je odgovorio da ona najbolje zna što učiniti.

ČETVRTAK 04.12.
Rina se pomirila s Ljubićem i izgubila okladu sa Splićankom koja je odmah spomenula šišanje. Gospodarica Kuće tada je naredila Saši da se ne pere i da prljav mora u krevet s Ornelom. Riječanka je Splićanki rekla da je “mala, ljubomorna i bolesna beštija”. Ornelu nitko od ukućana nije branio pa se ona naljutila na Krešu. Rekla mu je da je papak, a on joj je kazao da se neće miješati u te 'kretenarije'.

PETAK 05.12.
Sabina je slagala već oprano rublje, ali Markove gaće nije mogla složiti. Kreši je rekla kako je u njima osjetila 'neku zloću i pokvarenost'. Saša je napunio 26. godina. Stanari su mu odmah ujutro čestitali, a Mrkvica mu je izradio i dar - malog aliena na narukvici. Iz showa je ispao Ivan L., a nominirani su Krešo, Sabina, Mrkvica i Saša. Ornela i Marko osvojili su imunitet zbog uspješno izvršenih tajnih zadataka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.