Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
46 komentara

BB Ana-Marija: 'I dalje tvrdim kako je Bojan moj tip čovjeka'

BURAN ODNOS Iako se Bojan s njom često svađao, Velikogoričanka za njega ima riječi hvale. Ispričala je da ju je osvojio svojim ‘otvaranjem’

Foto: Privatni album/RTL
46 komentara

Naravno da mi je žao jer sam prijavom za ovaj show htjela probiti granice svojih osobnih stajališta i probuditi definitivni kaos u svojim mislima, otkrila nam je Ana-Marija Brdek (30), koja je u nedjelju napustila Big Brother kuću.

Foto: RTL televizija

Prilikom ulaska je, priznaje, imala na umu pobjedu, no to se s vremenom promijenilo. Smatra da je iz Big Brother kuće izašla kao pobjednik, zbog novih prijateljstava koje je tamo stekla. Voljela bi da pobijedi Orky, a nastavit će druženje s Marinom i Tomislavom.

Foto: RTL

- Hm, Bojan. On će se svakako pojaviti u mojoj budućnosti jer je, neovisno o svim nesuglasicama, naše prijateljstvo odradilo najveću ulogu - rekla je Velikogoričanka koja je imala 'buran' odnos sa sustanarom. Prvo bi si nježno šaputali, a ubrzo bi se posvađali.

Foto: RTL televizija

- Bojan je, kao što sam i prvom prilikom rekla, moj tip čovjeka. Samozatajan, siguran, dozirano arogantan, neizmjerno spontan i talentiran za sve vrste izazova - izjavila je.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Kaže da ne može nagađati kako bi se njihov odnos mogao razvijati da se nisu sreli u kontroliranim uvjetima. Kod njega ju je privuklo 'otvaranje', a kaže kako bi mogla biti u vezi 's osobom kao što je Bojan'.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Najviše se svađala s Antonijem koji joj, kaže, nikako nije legao. Kao i ostali sustanari, i Ana-Marija tvrdi da je najdvoličnija osoba u kući Ribica.

Foto: RTL televizija

- Sudjelovala sam u njezinim krahovima koji su često potvrđivali njezinu nepripadnost i djelomično proračunati način djelovanja u Big Brother kući - rekla je PR menadžerica koja je ispala dva tjedna prije finala showa.

EMISIJA UŽIVO Ispala Ana-Marija: Finalisti su Orky, Bojan, Ribica i Antonio

Ana-Marija se sada, između ostalog, posvetila i svom profilu na društvenoj mreži 'Guru treba' na kojem objavljuje, kako kaže, komične video uratke. 

VIDI OVO: 7 genijalnih WiFi imena koja će te nasmijati

Naši partneri pišu
Message