Obavijesti

Show

Komentari 103

Uzrujao je gledatelje: BB Tomo oblači pelene i baletne suknjice

Uzrujao je gledatelje: BB Tomo oblači pelene i baletne suknjice
21

Bivši košarkaš Roso trenutno nema djevojku, a početkom veljače se u sklopu zadatka 'pohvalio' ljubavnim pothvatima. Otkrio je kako mu je najduža veza potrajala dvije godine

VIDEO

Stanari Big Brother kuće Tomislav Roso (26) i Antonio Orač Orky (27) sinoć su u emisiji uživo uskladili stylinge i odjenuli pelene za odrasle. Roso je to upotpunio crnom trakom koju je nalijepio preko bradavica, a Orky je stavio dječju dudu u usta. Svojim oblačenjem u bebe, uzrujali su dio gledatelja devete sezone reality showa.

- Što glume ovaj Tomo i Orky u pelenama? Ovo se može protumačiti na više načina. Glume bebe, ali i one su na višem nivou od njih ili se rugaju odraslim ljudima koji zbog zdravstvenih razloga nose pelene - komentirali su gledatelji kojima se 'novi stil' stanara nije ni najmanje svidio.

Drugi su dodali kako je njihovo ponašanje stvarno uznemiravajuće i gadljivo te da su maškare odavno prošle. 

Luciano i Dubravka su ispali, a Anin zaručnik posjetio BB kuću
Luciano i Dubravka su ispali, a Anin zaručnik posjetio BB kuću

- Dva odrasla muškarca u pelenama? I sad bi to nama trebalo biti smiješno - pitali su se pojedini gledatelji na društvenim mrežama. Ipak, našlo se i onih koji su se nasmijali dvojici stanara koji su u Big Brother kući jedni od najboljih prijatelja. 

Bivši košarkaš visok 205 centimetara često u kući 'isfurava' neobične modne kombinacije, a najviše voli nositi baletnu suknjicu i jednodijelne pidžame iz kojih se rijetko presvlači. Roso se od prvog dana showa ne odvaja ni od medvjedića kojeg je zakačio za mikrofon, a muški dio stanara stalno ima i nalakirane nokte, koje im je nerijetko iz zezancije lakirala Lucija Stojak (23).

Rosy, kako ga zovu prijatelji, za sebe je prije ulaska u Big Brother kuću rekao kako nije netko tko se uklapa u masu. Gledatelji su se često pitali i da li Tomine pidžame 'smrde' jer je stalno u njima po kući.

- Njegove pidžame miriše i svi su ih nosili. Svi se peru i čiste, uopće nema problema s higijenom - rekao je Zagrepčanin Juraj Golubiček (28) kada je napustio kuću Big Brothera

 

#love #me #or #hate #me

A post shared by Tomislav Roso (@mc_rosy) on

Kaštelanin, osim što ima upečatljiv stil, našao je i novog prijatelja u kući, Branislava. Riječ je o golemom plišanom medvjedu od kojeg se Tomislav rijetko odvaja, pa ga je nosio i u studio kod voditeljice Antonije Blaće (36) kada je bio uvjeren da je za njega show gotov. Rosy vodi puno brige i o frizuri, pa nekada nosi repić ili 'kečke', a voli ju i nakovrčati. 

- Tako sam seksi. Jaka žena - napisao je natjecatelj uz fotografiju na kojoj je promijenio sedam frizura. Kaštelanin za sebe kaže i kako nije tipičan mladić, a nema poseban tip cure nego mu je važno da se osjeti, kako kaže, njezina prisutnost kada uđe u sobu. 

Roso trenutno nema djevojku, a početkom veljače se u sklopu zadatka 'pohvalio' svojim ljubavnim pothvatima. Otkrio je kako mu je najduža veza potrajala dvije godine te da je s bivšom djevojkom prekinuo nedavno.

- Nakon dvije godine već počneš razmišljati o nečemu ozbiljnijem - rekao je Splićanin. Dodao je kako se prije prekida dvoumio ima li smisla nastaviti vezu no očito ga, kako tvrdi, nije pronašao. Stanarkama je otkrio i kako je, za vrijeme boravka u Parizu, ljubio atraktivnu djevojku. 

Bojan 'njuškao' Ana-Mariju, a gledatelji vidjeli prvi 'BB penis'
Bojan 'njuškao' Ana-Mariju, a gledatelji vidjeli prvi 'BB penis'

Tomislav je sinoć proslavio 26. rođendan, a Big Brother mu je u njegovom stilu poklonio donji veš s motivom Batmana. 

 

#summer #split #riva #chill #palm

A post shared by Tomislav Roso (@mc_rosy) on

 

Pročitajte još i ovo! Prije i poslije: ovi celebrityji izoperirali su se do besvijesti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja