Obavijesti

Show

Komentari 29

BB: Dečki bi Rinu 'okretali' i mirisali joj gaće jer ih pali

BB: Dečki bi Rinu 'okretali' i mirisali joj gaće jer ih pali
13

Iako dečki tvrde da su prozreli Rinino ponašanje i "upucavanje" te kažu da samo širi noge kako bi pobijedila, nitko od muškaraca nije imun na nju

VIDEO

Monika i Marko prvi su par u BB kući. Izmjenjuju nježnosti gotovo od prvog dana. Spavaju zajedno i skrivaju se ispod pokrivača. Navodno su već prvog tjedna iskoristili sat privatnosti. Elizabeta je od početka bacila oko na manekena Mrkvicu. On se nije bunio na njezine dodire i dvosmislene pozive na seks. Navodno ga je Beta jedno jutro i ručno zadvoljila. Otad si više i nisu toliko bliski iako mu je rekla da je voljna dijeliti ga s drugima. Mrkvica je puno više pažnje odlučio posvetiti Rini. Stalno se maze i nježno ljube, a mazio ju je i ispod pokrivača. Rina bi povremeno zastenjela, a i imala je izbezumljen pogled na licu. Uzbuđeni Mrkvica stalno je zove u sat privatnosti. U njihovu odnosu Rina drži sve konce. Matovilka izaziva sve dečke.
Više pažnje posvetila je i Krešimiru. Sjela mu je u krilo i gledala ga, a on nije znao šta da radi od neugodnosti. BB ga je pozvao u Ispovjedaonicu, a on mu je zahvalio što ga je odvukao od prevelikog uzbuđenja. Plavokosa Riječanka sviđa se i Saši, koji joj je priznao da je, kad je ulazila u kuću, mislio da ih BB časti striptizetom.
Mnogi stanari tvrde da je vidljivo da se Kreši sviđa Rina, ali i da nije imun ni na Valeriju, s kojom provodi najviše vremena. Jedini oženjeni muškarac u kući, Tomislav, nerijetko dijeli komplimente djevojkama. Rekao je da obožava swinganje pa je predložio Martine da se za nekoliko godina nađu. Tomislav je rekao Blondi, kako ukućani zovu Rinu, da bi volio mirisati njezine gaćice. Lucija je bacila oko na Ivana L., koji je ipak više zainteresiran za Ornelu.

IVAN M. OSTAVIO ELIZABETU I ZALJUBIO SE U RINU
Mrkvica se na početku nije bunio na Betine dodire. Navodno ga je i ručno zadovoljila. Ostavio ju je zbog Rine koju prati u stopu. Stalno joj govori da se nađu u satu privatnosti, a i “alatka” mu radi kad se zagrle. Dečkima se pohvalio da ju je vidio golu.

IVAN L. 'NABACUJE' SE ORNELI I 'OKRENUO' BI RINU
Ornela tvrdi da ju Ivan zavodi, jer joj se nabacivao neku večer. Nije željela reći sviđa li se Ivan i njoj. Astrofizičar je zaključio da bi Rinu svi rado vidjeli u krevetu. Svi osim Marka.

TOMISLAV HVATAO LUCIJU ZA GUZU, RINI BI MIRISAO GAĆICE
Lucija se žalila cimericama kako je Tomislav hvata za stražnjicu. Neće mu to više dopustiti. Bračanin kaže da je supruzi vjeran tijelom, ali da voli pogledati lijepu ženu. Rini bi mirisao gaćice.

KREŠO SVE VIŠE S VALERIJOM, A RINA GA UZBUĐUJE
Krešo svaki trenutak ipak želi provesti s Valerijom. Samo se smješkao kad je saznao da moraju zajedno spavati. Kad mu je Rina sjela u krilo, Krešo se zacrvenio. Velikom bratu zahvalio se što ga je pozvao u Ispovjedaonicu jer se uzbudio.

SAŠA PRED RINOM PADA U TRANS I GLUPO SE SMJEŠKA
Saša pokušava sakriti simpatije prema Rini. Kada mu je dala limun iz svojih usta, Slavonac je pao u trans. Nije mu se svidjelo kad je vidio da je Rina bliska i s drugima.

MONIKA I MARKO PRVI PRAVI PAR U BB KUĆI
Kickboxer i Monika izmjenjuju nježnosti od prvog dana. Navodno su nakon prve pijane noći iskoristili sat privatnosti. Monika stalno želi izbjeći poljupce s Markom pred kamerama jer se boji što će ljudi misliti.

MARTINE NITKO NE ZANIMA
Martine se ni s kim nije upustila ni u najmanji flert. Majka i supruga samo izvršava zadatke i zabavlja se.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju