Obavijesti

Show

Komentari 1

BB dnevnik: Što se ovaj tjedan događalo u kući...

BB dnevnik: Što se ovaj tjedan događalo u kući...
6

Stanari su cijeli tjedan razgovarali o tračanju koje im je BB prikazao na plazmi. Tessina mama ne vjeruje da je bilo seksa između Tesse i Arsena

VIDEO

PETAK 16.11.
GLEDATELJI IZBACILI MATEJU IZ KUĆE
“Zlatna” stanarka Mateja nakon samo nekoliko tjedana boravka u kući napustila je show. Stanari su imali i netipične nominacije. Tijekom tjedna Vita i Tessa su bile predsjednice društva odabranih koje su odlučivale tko će ući u društvo i dobiti imunitet.

SUBOTA 17.11.
KAKO SE BORE PROTIV POPLAVE?
BB je stanarima smislio novi šoping-zadatak. Moraju vodu iz bazena prenositi u bačve u posudama od litre. Do nedjelje moraju napuniti sedam bačvi od 500 litara. Dodatno im otežava i prvi snijeg koji je pao. Kladili su se na 70 posto budžeta.

NEDJELJA 18.12.
VEDRAN TVRDI SA SE SEKSAO S TESSOM
Vedran je odlično raspoložen. Pohvalio se Arsenu da je “otišao do kraja” s Tessom. Nije zadovoljan jer je seks trajao samo 2 minute. Tessa je plakala cijeli dan. Zabrinuta je kako će na valjanje ispod plahte s Vedranom gledati vani.

PONEDJELJAK 19.11.
LJUTITI STANARI I NOGOMETNI TRENING
Stanari su ljutiti jer su prošli šoping-zadatak, a Veliki brat im je oduzeo 50 posto budžeta. Naljutio se jer su slomili karticu za trgovinu. Stanari misle da to nije pravedno. Dobili su novi tjedni zadatak. Moraju postati nogometni virtuozi.

UTORAK 20.11.
MAJA-PAOLA UGANULA GLEŽANJ
Vježbanje tjednog zadatka, odnosno nogometni trening, bio je bolan za Maja-Paolu. Nespretno je stala i uganula gležanj. Jako ju je boljelo. Stanari su umorni. Zabavljao ih je Krešo svojim čudnim izjavama. On kaže da se incident kaže incest.

SRIJEDA 21.11.
SVI STANARI NAPUSTILI KUĆU
Veliki Brat je za 75. dan boravka u kući priredio veliko iznenađenje. Svi stanari su napustili BB kuću i otišli na Maksimir kako bi odigrali utakmicu protiv estradnjaka. Stanari su pobijedili 4-0. Maja Šuput i Arsen dobili su žute kartone zbog grljenja.


>>>VITA SE BOJI DA ĆE OSTATI SAMA
Stanari su cijeli tjedan razgovarali o tračanju koje im je BB prikazao na plazmi. Vita se boji da će je njezin tajanstveni Zvone ostaviti jer je Krešo pričao da mu je dala “ručni rad”.

>>>TESSINA MAMA NE VJERUJE U SEKS
Iako se Vedran pohvalio da se seksao s Tessom, njezina mama Elizabeta ne vjeruje da je bilo seksa. Situacija je ne uzrujava, jer misli da se Vedran samo hvali pred dečkima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju
Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo