Obavijesti

Show

Komentari 10

BB: Kreši se 'digao' dok se s Rinom presvlačio u sobi

BB: Kreši se 'digao' dok se s Rinom presvlačio u sobi
13

Rina je ponosna što je svi slušaju i rekla je da će mnogi "fasovati". Ornela nije znala što to znači, pa joj je Rina odgovorila: "To ti znači najeb..."

VIDEO

Monika i Marko te Rina i Ivan opet su se družili za vrijeme sata privatnosti. Već u 7 ujutro većina stanara je bila budna jer je Beti bio 51. rođendan. Dečki su joj donijeli doručak u krevet (hrenovka i jaja u obliku falusa). Rina je dosta brzo počela šefovati. Luciju je poslala da čisti kupaonu, Ivana L. da usisava, Valeriju da joj napravi kavu, Tomislava da joj spremi doručak, dok se ona mazila s Mrkvicom. Svi ju uglavnom mrze. Osim Ornele, koja mrzi Mrkvicu.

NEZADOVOLJSTVO ŠEFICOM RINOM
Lucija, Elizabeta, Saša, Tomislav i Ornela su već počeli kalkulirati kako neće trpjeti dugo šefovanje. Stanari su okupirani pripremom iznenađenja za Betu, a to je bilo recitiranjem rođendanske poeme. Beta se raznježila i oči su joj zasuzile.

VJEŽBA ZA ZADATAK, RINA LJUTA
Rina je vikala radi prljavog WC-a. Usred vježbanja tjednog zadatka Monika je slučajno udarila Marka u mošnje. Kasnije je Marko Saši izjavio kako ga živcira Mira jer odbija poslove. Ornela je s Rinom tračala Luciju. Također je Splićanka Saši rekla kako bi radije da ispadne Tomo jer je predjetinjast i nitko ga u Kući ne voli. Lucija, Krešimir i Tomo su se žalili kako je Marko bahat. U Zelenoj sobi Tomo je mirisao Sabini stopala. Ornela, Elizabeta i Lucija su dirale Sabinine grudi. Ornela bi za rođendan nove grudi.

ELIZABETA NE VOLI RINU
Elizabeta je Miri i Sabini rekla da nije očekivala Rinu i da joj nije drago što je došla. Upozorila je i Ivana L. da nikad ne izabere curu poput Rine. Riječanka se u sobi presvlačila s Krešom. Skinula je i grudnjak, a on ju je znatiželjno gledao. Kad je vidio prizor "probudio se i njegov donji dio". Marko priča Valeriji kako je Lucija drmnula cigarete i ova to ne može vjerovati te odlazi kasnije sve prepričati Orneli. Ornela joj kaže da je Marko lažljiv

UTJEHA U MUŠKOM ZAGRLJAJU
Lucija priča Beti kako je muči što je triput već nominirana i da ovaj put nije spremna izaći. Zatim se s Tomom "prijateljski" poljubila u usta. Prije toga se mazila sa Sašom i dirala s Krešom.

IVAN L. PRIPREMA IZNENAĐENJE ZA ELIZABETU
Oko 1 u noći Ivan L. dolazi na ideju i pita BB-a je li čitao Kafku jer bi on učinio jedan preobražaj za Elizabetu. Odlučio se za nju ošišati, obrijati i fino obući. Dok se Ivan tako sprema, Elizabeta govori kako joj treba muškarac. Preobraženi Ivan L. oduševljenu Elizabetu poziva na ples.

KASNONOĆNO TRAČANJE
U 3 sata ujutro Mira i Ornela tračaju Rinu. U kupaoni Ivan L. priznaje Marku da ponekad pretjera s Betom i da onda ona to krivo shvati, ali da si jednostavno ne može pomoći.

OSTALI RAZGOVORI I DOGAĐAJI
- Ornela, Tomislav i Mira o nominacijama i nominiranima.
- Valerija, Rina i Mira ogovarale Luciju.
- Rina komentirala kako je dala Luciji da čisti kupaonicu i kako je "manja od hrastovog zrna".
- Elizabeta dobila video čestitku iz Hrvatske.
- Tomislav se vozio u čamcu po kiši pa je doletio Marko iz bazena i preokrenuo čamac zajedno s Tomislavom u njemu.
- Ivan L. je predložio da on izađe u petak umjesto nominiranih, kao da to bude iznenađenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu