Obavijesti

Show

Komentari 17

BB: Lucija ispala, a Ornela, Mira i Mrkvica nominirani

BB: Lucija ispala, a Ornela, Mira i Mrkvica nominirani
6

Četvrta nominacija bila je kobna za Luciju koju su gledatelji izbacili iz Big Brother kuće. Ornela, Mira i Mrkvica su dobili najviše glasova svojih ukućana

VIDEO

Lucija Myšičkova četvrta je stanarka koju su gledatelji izbacili iz BB kuće. Marko je imao najviše nominacija, čak osam, dok su Saša i Lucija imali njih pet. Voditeljica Antonija Blaće, s obzirom da je "Noć vještica" obukla se upravo kao vještica. Njezin su primjer slijedili i stanari koji su se također maskirali. Antonija je ukućanima najavila kako će večeras, nakon što ostanu bez jednog sustanara, morati nominirati nove kandidate za ispadanje iz showa. Tako će od sada svaki petak netko napustiti Kuću, a preostali stanari odmah će nominirati nove kandidate. BB im je prije nominacija dao zadatak. U dvije minute morali su pojesti specijalitet u duhu Noći vještica. Podijelili su se u dvije grupe po tri para, a ako prođu zadatak, nagradu će dobiti slijedeći dan. Obje su ekipe počistile sve s tanjura. BB im je rekao da su uspješno prošli zadatak. Što se tiče tjednog zadatka, stanari ga nisu izvršili jer se Sabina i Ivan L. nisu uspjeli popeti do vrha umjetne stijene i zazvoniti zvonom. Budžet im se umanjio za 30% te sad imaju 1260 kuna.
Od troje nominiranih, (Marko, Lucija i Saša) dizajnerica nije uspjela preživjeti četvrte nominacije. Gledatelji su joj dali najviše glasova i tako je izbacili iz daljnjeg natjecanja.
- Ekstra se osjećam, iako nisam htjela izaći van - prve su Lucijine riječi po izlasku. Dodala je kako joj je svaki tjedan bio turbulentan.
- Neki ljudi unutra su mi izuzetno dragi, a Valerijine komentare mi je teško objasniti - rekla je kad je vidjela tko ju je od stanara nominirao i tračao. Najviše ju je iznenadila Monika koja je njene prijateljske geste shvatila kao ulizivanje. Priznala je da joj je nedostajala emotivna i fizička bliskost. Prije početka novih nominacija izjavila je kako misli da će Marko opet biti nominiran.


NOMINACIJE
Valerija je prva ušla u Ispovjedaonicu. Opet je nominirala Marka jer se miješa u sve. Ornela je zaradila glas zbog čestih ispada.
Sabina je izabrala Moniku jer misli da je preživčana i da stalno nešto prigovara. Nominirala je i Miru, iako je rekla da joj je ona super cura, ali je nekako djetinjasta.
Elizabeta je glas dala Mrkvici jer misli da se razbahatio otkad se Rina vratila, a Valeriju smatra lijenom jer ništa ne radi po Kući.
Mrkvica je nominirao Ornelu i Miru jer misli da su djetinjaste. Za Ornelu kaže da je glupava, a Miri zamjera konflikte s Rinom.
Saša se odlučio za Ornelu jer ona prvo gleda u tuđi tanjur, pa onda u svoj. Miru je izabrao jer unosi nemir među stanare.
Kickboxer Marko je nominirao Mrkvicu jer je bio bezobrazan prema curama. Orneli je dao glas jer stalno izaziva probleme.
Ivan L. je odlučio svoj glas dati Miri jer stalno provocira Mrkvicu, a nominirao je i samog Mrkvicu jer misli da je krivo postupio.
Monika je nominirala Betu i Sabinu. Kod Bete joj smeta to što nekad neukusno priča o mlađim sustanarkama. Sabini je dala glas jer misli da se ne trudi dovoljno oko zadataka u Kući.
Ornela je dala glas Mrkvici jer ga ne poštuje kao muškarca. Prvo je htjela nominirati Valeriju, ali odlučila se za Marka jer je muško i jer mu ne vjeruje. Misli da će on učiniti sve da dođe do kraja.
Krešo je nominirao Marka zbog njegovog ponašanja, a Sašu jer misli da se ponekad krivo postavlja u raznim situacijama.
Mira je bila posljednja, a nominirala je Mrkvicu i Valeriju. Mrkvici je dala glas jer misli da on nije pravi muškarac. Valeriji zamjera to što se bavi samo cigaretama, alkoholom i psovkama.

Najviše glasova stanara, njih pet, dobio je Mrkvica za kojeg su cure najćešće govorile da nije pravi muškarac. Ornela i Mira dobile su po četiri glasa i to najviše zbog djetinjastog ponašanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško