Obavijesti

Show

Komentari 19

BB: Luciji i Orneli se gadi Valerija jer se ne tušira

BB: Luciji i Orneli se gadi Valerija jer se ne tušira
13

Rina je Luciju nazvala "zlom beštijom". Iako se smirila, tlak bi joj mogla dignuti Mira oko koje se mota Mrkvica. Marko je Tomu nazvao debilom

VIDEO

Elizabeta i Mira su se prve digle pa su malo na plaži pročavrljale. Uskoro su se i ostali stanari probudili. Mira se žalila Luciji i Kreši da su je stanari "nasanjkali" jer je sve častila svojim cigaretama, a oni svoje sad ne vade. Lucija se ogradila rekavši da je ne zanima tko koliko puši. Elizabeta je pokušala okupiti stanare da bi vježbali tjedni zadatak. Tomislava je baš briga jer se on mora najesti i "Big Brother će čekati". Malo kasnije Marko je Ivanu M. prepričavao svađu s Tomislavom, a nešto kasnije Ivan M. govori Marku kako misli da ga Tomislav smatra konkurencijom za nagradu.

DOGOVOR PUŠAČA OKO CIGARETA
Monika, Lucija i Mira raspredaju o cigaretama. Monika izjavljuje kako će pušiti šest po danu i da joj ide na živce to što ju ostali stalno žicaju. Od sada će svatko pušiti svoje cigarete.

LUCIJA BI ŠAKOM UDARILA TOMISLAVA
Lucija dolazi u Crvenu sobu i objašnjava Marku kako je ljuta na Tomislava, nervira ju to što se izderava i govori da ima svašta u koferu i "neka muči" jer je i ona šutjela. Naglasila je kako bi ga najradije spucala šakom. Marko od Monike traži da Ivanu L. objasni da on nije pričao protiv njega i Krešimira. Tu se Monika naživcirala, što je Marku diglo tlak te se počeo derati na nju.

RININE KOMBINACIJE I TOMISLAVOVE ŽELJE
Tomo s Ivanom L komentira kako ga živcira Lucija i to što mu priča iza leđa. Rina se pridružuje ogovaranju Lucije.

IZVEDBA TJEDNOG ZADATKA
Popodne su stanari izveli tjedni zadatak. Nakon toga su lagano krenuli chillati na bazenu, gdje je Sabina pričala o slikanju za Playboy. Te fotografije nikad nisu izašle. Kad su je pitali zašto se ne slika s fotoaparatom, rekla je da to nije isto kao novinski papir.

DNEVNI ZADATAK - BABY ŠTAFETA
Dnevni zadatak bila je baby štafeta u bazenu. Plivali su s dječjim rukavicama. Poslije su Valerija i Mira tračale Luciju i Ornelu.

SABININE GRUDI
Ornela i Lucija su pričale sa Sabinom o njezinim umjetnim grudima. Njoj je bilo neugodno, ali im je na kraju rekla da ih je platila 25.000 kuna. Kad su Saša i Mira primijetili da Sabina plače, napali su Ornelu kako ju je izmučila. Saša je tješio Sabinu

(NE)OMILJENA RINA I VALERIJINA (NE)HIGIJENA
Ornela i Elizabeta su komentirale kako im se od Rine povraća, dok je Lucija govorila Orneli i Miri kako je Valerija grozna. Dotakla se i njene higijene jer se Valerija ne pere i ne presvlači, na što je Ornela rekla da ju nikad nije vidjela kako se otuširala.

ZAJEDNIČKA CIGARETA I TRAČ
Valerija i Rina su tračale Miru, za koju su rekle da je "možda i okej", ali je pod utjecajem "one beštijetine Lucije". Zaključile su da je Lucija zla. Mrkvica se malo mazio s Mirom.

VEČERNJA SVAĐA
Tomislav je prigovorio Valeriji da kako se već nije navikla da bude bez cigareta. Marko, Monika i Krešimir se nisu s tim složili i tu je počela svađa. Vrhunac je bio kad je Marko psovao Tomu i nazvao ga debilom. Rina je željela da Lucija opere suđe, ali je ona već spavala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti