Obavijesti

Show

Komentari 20

BB: Marko, Krešo, Saša i Ornela u velikom finalu...

BB: Marko, Krešo, Saša i Ornela u velikom finalu...
8

Osim što je izletio Mrkvica, pa i Rina za njim, Bigi je ukućanima priredio iznenađenje. Iz Kuće je otišla i Sabina. Stanari nisu izvršili tjedni zadatak

VIDEO

Jedini stanar koji je cijeli show gledatelje zabavljao seksajući se s Rinom, neće vidjeti finale. Kako u vanjskom svijetu Mrkvica ne bi bio sam, pobrinula se Rina koja je odlučila otići s njim. Dodatni šok priredio je Bigi kad je rekao da i Sabina napušta show.
 - Dobar je osjećaj izaći. Nije mi žao. Došao sam dosta daleko - izjavio je Mrkva po izlasku. Dodao je da se veseli Božiću koji će provesti doma iako je trenutno prodrman.
- Neki su mi govorili da Rina ima veze s tim što sam izašao. I ja tako mislim, ali ne znam točno u kojem dijelu - rekao je Mrkva.
Maneken je prema mišljenju stanara bio pod Rininim utjecajem, pa je zato i zaradio nadimak "papučar". Ona ga je jedina hvalila jer je bila opsjednuta s njegovih 20 centimetara. Ornela je često govorila kako on uopće nije muškarac te da ga ne poštuje. Ovakve izjave stanara prokomentirao je i Mrkva.
- "Žderonja", "transić", "feminiziran"....to sam sve očekivao... nisam u nekim situacijama pokazao sebe, ali želim ovu kompilaciju kad dođem doma - kroz smijeh je rekao dodajući da on od Bete, koja ga je u početku opsjedala, nije nikad želio ništa.
Vjerna pratnja Rina, sretna je što je toliko dana provela u Kući.
 - Tresla sam se na svakoj njegovoj nominaciji. Žao mi je što nije došao do finala - rekla je Rina o Mrkvici.
Riječanka je očekivala tračanja, ali najviše ju je šokirao Mrkvica koji je rekao stanarima da ju je ostavio. Rina bi željela da pobijedi Saša, a izbacila bi Sabinu koja je na kraju i napustila Kuću. Čim je čula svoje ime, ostala je u šoku jer ispadanje nije očekivala.
 - Ovo je stvarno bio šok - rekla je Sabina dodajući da u Kući neće ništa nedostajati jer će sve stanare vidjeti za tjedan dana.
Kaže da nije tužna i dodaje da će čim dođe kući nazvati Valeriju jer joj je ona bila najbolja prijateljica. Nakon što je vidjela što su ostali stanari pričali o njoj, rekla je da ju komentari nisu iznenadili. Jedino je Rini poručila da se svijet ne vrti oko izgleda, nego da ima i puno važnijih stvari. Kaže da joj nije žao zbog nagrade, njoj je važnija obitelj. Sabina želi da Krešo pobijedi jer smatra da je on kompletna osoba.
Stanari su tijekom emisije kao zadatak dobili test s četrnaest pitanja koja se tiču predavanja koje su obavili početkom tjedna. Test nisu završili jer nisu točno odgovorili na sva pitanja.
Ovotjedni zadatak stanari nisu izvršili te im budžet iznosi 0 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško