Obavijesti

Show

Komentari 7

BB: Monika se ne da zaj... jer nije cura za jednu noć

BB: Monika se ne da zaj... jer nije cura za jednu noć
14

Rina se povjerila Valeriji i Tomislavu da će je u petak sigurno nominirati Lucija, Monika i Marko kojemu je u lice rekla da je "pravi foler"

VIDEO

Za doručkom je Elizabeta graknula na sve jer imaju malo hrane, a ne žele svi dijeliti, nego neki sjednu prije za stol i počnu jesti, pa onda ne ostane dovoljno za ostale. Tomislav je pričao o mogućnostima pobjede. Po njegovoj računici, otočani imaju sreće, pa se nekako nada da će njega ta sreća poslužiti. Lucija, Monika, Ornela i Tomislav raspravljali su o tome tko ima najbolje tijelo. Ornela je rekla Tomislavu da mu je tijelo katastrofa, ali lice mu je ok. Monika je izjavila da Marko nema dobro tijelo, da mu fali vježbanja i forme. U to vrijeme, u Kući su Saša, Marko i Valerija zaključili da je Violeta bila žrtva ukućana, da su je previše napadali, a ona se nije znala braniti. Nije da im je žao što je otišla, ali ona nije loša cura, samo ne zna kako se obraniti.

MARKO JE 'FOLER', MONIKA NE ŽELI SAMO SEKS
Rina je, ničim izazvana, Marku uletjela sa rečenicom da je "lerfo". (foler). Kad ju je pitao zbog čega tako misli, Rina nije imala niti jedan argument. Monika je objašnjavala Valeriji da se ona "ne da zaj...ti od strane muškaraca i da nije djevojka za jednu noć te da ne pristaje na to da ima samo fizičku vezu..."

DNEVNI ZADACI - SLONOV IZMET, PLES, RAGBI
Prvi dnevni zadatak bio je izrada papira od slonovog izmeta.
Stanari su dobili sve potrebno za izradu (stroj, drvene okvire...) Trebalo je vlakna ubaciti u stroj i kasnije ih razvući u što tanje u okvire. Drugi dnevni zadatak bio je igranje ragbija. Stanari su se na plaži pored jezera bacali za loptom i prebacivali je. Ornela se u tom bacanju za loptom toliko zanijela da je upala u jezero. Treći dnevni zadatak bio je odglumiti scenu iz filma, koju će ostali morati pogoditi. Stanari su pokazali svoju kreativnu stranu, tako da se tu našla i moderna obrada Snjeguljice, Sharon Stone... Rina je vodila četvrti zadatak ovoga dana. Njezina sestra je trenerica trbušnog plesa, pa je Rina mnogo toga naučila od nje i sa zadovoljstvom pokazala svoje znanje ostalim stanarima.

TKO ĆE KOGA NOMINIRATI U PETAK?
Rina je danas bila jedna od najaktivnijih stanara. Puno je tračala i s mnogima se raspravljala. Kad su ona i Tomislav i Valerija počeli priču, brzo su došli do petka i do nominacija. Rina misli da će je u petak nominirati, a zna i tko. Po njezinom pričanju, nominirat će je Lucija, Marko, i Monika. Osim Rine, i Lucija je imala svojih pet minuta trača. Ona je s Ivanom L. i Monikom sjedila u loungeu i pričala o Krešimiru. O tome kako je agresivan te kako je ragbi shvatio doslovno i nekoliko puta je tijekom igre odvalio..

TJEDNI ZADATAK – SNIMANJE AKCIJSKOG FILMA
Tjedni zadatak koji su stanari dobili je snimanje akcijskog filma. Kako su u Aziji, koja obiluje filmovima s borilačkim vještinama, tako se i stanari moraju tome prilagoditi i snimiti film u kojem će prikazati borilačke vještine. Ivan M. zadužen je za dijeljenje uloga svim stanarima. Na scenariju moraju raditi svi zajedno i mora biti gotov do srijede popodne. Borilačkim vještinama će ih podučiti profesionalni kaskaderi. Film mora trajati do deset minuta. Ako ispune sve ove uvjete, Big Brother će smatrati da je zadatak uspješno obavljen i povisit će im budžet za još 30%. Stanari su raspravljali o tome kako bi se trebao nazvati film kojeg snimaju, i došli su do zaključka da bi se trebao zvati "Thai zemlja“.

Rina i Lucija zaradile su kaznu za nenošenje mikrofona, jer je Lucija isprobavala haljinu za trbušni ples. Rina je svoju skinula, ali je svejedno zaboravila staviti mikrofon..

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

FOTO Na vjenčanju sina Roda Stewarta ova žena je ukrala svu pažnju: Pogledajte što je obukla
POZNATE BOJE

FOTO Na vjenčanju sina Roda Stewarta ova žena je ukrala svu pažnju: Pogledajte što je obukla

Ispred dubrovačke crkve fotografi su 'ulovili' damu, koja je odlučila odjenuti zanimljivu odjevnu kombinaciju

Pogledajte kako je Maja Šuput došla na pozornicu: 'A vani je zaista bio prolom oblaka danas'
PJEVALA U MEĐIMURJU

Pogledajte kako je Maja Šuput došla na pozornicu: 'A vani je zaista bio prolom oblaka danas'

Pljusak, blato, a pozornica je u šatoru... Maja Šuput naišla je na dobrog zaštitara koji joj je pomogao da dođe na binu, a da pritom ne uništi svoje cipele i outfit
FOTO Svi partijaju, a legendarni Rod Stewart uzeo metlu pa krenuo mesti: Nasmijao goste
NA LOVRiJENCU

FOTO Svi partijaju, a legendarni Rod Stewart uzeo metlu pa krenuo mesti: Nasmijao goste

Liam Stewart, sin glazbenika Roda Stewarta, oženio je danas Nicole Artukovich, čija je obitelj porijeklom iz Konavala i Hercegovine