Obavijesti

Show

Komentari 7

BB Mrkvica pokazao svojih 20 centimetara Orneli

BB Mrkvica pokazao svojih 20 centimetara Orneli
15

Beta je poludila na Ornelu jer joj ide na ku..., dok je ostalim stanarima poručila da se je... Prostačila je i Valerija koja je jednu od njih nazvala 'kurvom'

VIDEO

Trener je ušao u Kuću i s njim su vježbali ''ples'' u ringu. Pri kraju je Valerija zaključila da ona to ne može i da isto tako ne može bez cigareta. Na njeno plakanje, Tomislav je inzistirao da joj se kupe cigarete koje nitko drugi neće pušiti osim nje, ali ostali se nisu složili. Uslijedio je ručak. Ornela je provokacijama naživcirala kuharicu Elizabetu koja ju je opsovala. Splićanka je odbila jesti.

TRENING S THAI BORCIMA
Stanari su u treningu s dvojicom thai boraca koji im pokazuju kako se rade napadačko-obrambeni udarci i pokreti. S treningom su počeli u boravku zbog vrućine, a kasnije su se ipak preselili u ring. Za potrebe treninga imaju i dvije vreće za udaranje. Dobili su i rekvizite i to rukavice, štitnike i čizme. Marko se trudio pokazivati stanarima kako raditi i udarati.

LUCIJA I MARKO U RINGU
Dok su u paru vježbali, Marko je Luciju uvježbavao pokretima i u jednom trenutku mu se omaknulo, te ju je udario.
- Jedva je dočekao da me kresne i vidi mu se u očima da je to htio - rekla je. On se trudio dokazati suprotno te joj se ispričao, ali Lucija misli da to nije bilo iskreno. Valerija je jako ljuta na Luciju zbog cigareta, te koristi svaku priliku da ju izvrijeđa.

OKLADA IVANA L.
Ivan L. se zaletio u jezero zbog oklade s Markom da neće pobijediti u igri u kojoj je zadatak bio nabaciti obručić na bočicu od Jane. Čim je izišao iz bare otišao je pripremiti drugi dio oklade gdje gubitnik mora pojesti ljute papričice. Marko je izgubio i pojeo ih. Rina se raspitivala kakav je bio Mrkvica dok je nije bilo. I kad je Monika rekla da je bio tih, a da je sada sretan, Rina se ozarila.

DOJMOVI O SABINI
Orneli se sviđa (kao osoba) Sabina, jer je dobroćudna. A ona je pak u razgovoru s Markom priznala da se slikala za zadnju stranicu 24 sata. Kasnije je Marko komentirao Moniki kako je se sjeća jer su on i njegovi prijatelji komentirali njenu sliku i da je teško "zaboraviti takvu surlu".

LUCIJA ĆE NAPRAVITI RED U KUĆI
Rina je rekla Moniki da im slučajno ne padne na pamet kladiti se na zadatak na postotak veći od 40 %, te je stalno naglašavala kako će ona uvesti red u Kuću, a najviše će naravno morati čistiti Lucija. Valerija i Rina su istračale Luciju, te su skupa s Tomom zaključile da će ona ispast jer je već treći put nominirana i da će u petak na avion. A Lucija je za to vrijeme šivala haljinu za Elizabetu kao poklon za njen sutrašnji rođendan.

LUCIJA TRAŽU RININO PISMO
Prije no što su legli, Lucija je počela tražiti pismo koje je Rina donijela sa sobom da vidi što joj se točno sprema, ali ga nije našla. Dok se Ivan M. tuširao, Ornela je uletjela u Kupaonicu sa željom da sazna ima li stvarno 20 cm, ali ju je Rina spriječila da išta vidi. Tomislav je komentirao da se Ivan ima čime za pohvalit, da ima čak većeg od njegovog. Kad je zrak bio čist, Ornela se vratila, pa joj je Ivan M. pokazao što ima, a ona je rekla:''Opa Miki!''

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo
Kći Luke Modrića proslavila 11. rođendan, on raznježio fotkama
PONOSAN OTAC

Kći Luke Modrića proslavila 11. rođendan, on raznježio fotkama

Luka i supruga Vanja zajedno imaju troje djece, sina Ivana (13) i dvije kćerkice; Emu (11) i Sofiju (6)