Obavijesti

Show

Komentari 27

BB Nikša i Violeta: Zbog korone smo strepili za krštenje Nikol

BB Nikša i Violeta: Zbog korone smo strepili za krštenje Nikol
5

Violeta i Nikša su svoju ljubav okrunili prije osam godina. Violeta se zbog ljubavi prema Nikši iz rodne Rijeke preselila u Split. Jedini su par koji se upoznao u domaćem “Big Brotheru”, čija ljubav traje i danas

VIDEO

Nikol je bila prekrasna cijelu misu, nije ni zaplakala tijekom krštenja. Samo se smijala, razdragano nam priča Violeta Kekezović (34). 

Bračni par koji se zaljubio u “Big Brotheru” prije 14 godina, Violeta i Nikša Kekezović (40) u nedjelju su u crkvi sv. Petra u Splitu krstili 4-mjesečnu kćer Nikol. Krsno ime joj je Zorka, po Violetinoj pokojnoj baki Zori.

Nikša i Violeta iz Big Brothera dobili curicu: Ime dobila po tati
Nikša i Violeta iz Big Brothera dobili curicu: Ime dobila po tati

- Nije nam korona pokvarila planove za krštenje, tako smo i starijeg sina Jakova (7) krstili s tri mjeseca. Jedino sam strepila nekoliko dana uoči krštenja hoćemo li morati odgoditi zbog epidemiološke situacije, ali sve je proteklo super. Baš je bilo lijepo i veselo krštenje. Evo, baš dobivam poruke uzvanika kako im je bilo divno. A čujete mi i po glasu kako je bilo - smije se Violeta, koja je bila blago promukla jer su pjevali s bendom. U restoranu Gusar okupilo se 40-ak uzvanika. Djetetu je kuma bila Violetina dugogodišnja prijateljica Ivana Grčić. Violeta je na porodiljnom, no počela je vikendima raditi kao vizažistica. No prije svega uživa u skladnom obiteljskom životu i majčinstvu.

- Jakov je super prihvatio Nikol. Dovoljna je razlika među njima pa nema ljubomore. Jakov u rujnu kreće u školu i trenira nogomet s ocem u Adriatica. Nikol je jedna divna beba, baš uživam u majčinstvu. Nekako sam zrelija i ispunjenija, puna emocija i s Jakovom i Nikol. Baš sam sretna – rekla nam je Violeta.

Nikol je rodila krajem veljače, dan prije 34. rođendana.

- Porođaj je prošao stvarno dobro. Kako sam rekla: ‘Hvala Bogu, brzo’. Prekrasan je osjećaj dobiti drugo dijete jer si sigurniji i to ti daje osjećaj zadovoljstva. Prvi put si malo preplašen. Nikša je bio na porođaju. Bio je velika podrška i bio je stvarno krasan. Curica je dobila ime Nikol po ocu Nikši. To je bila njegova velika želja i to smo mu i ostvarili. Velika su razlika ona i prvi sin Jakov, ali nije bilo ljubomore, jedva je dočekao da dođemo kući - ispričala nam je tad Violeta.

Violeta i Nikša su svoju ljubav okrunili prije osam godina. Violeta se zbog ljubavi prema Nikši iz rodne Rijeke preselila u Split. Jedini su par koji se upoznao u domaćem “Big Brotheru”, čija ljubav traje i danas. Prošlo ljeto kad smo radili s njima intervju, Violeta nam je rekla da nije mislila da će toliko dugo biti skupa, no opustili su se i priča je došla do braka i dvoje djece.

- Prije 13 godina smo se upoznali u ‘Big Brotheru’ i tu je ljubav počela. Nikad ne znaš što život nosi. Ljubav koja je počela u ‘Big Brotheru’ nastavila se te je svakim danom sve jača i jača – rekao nam je lani Nikša.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Antonija Blaće reagirala na Big Brother u kojem je sudjelovala 07:16

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život