Show

Komentari 43

BB Sabinu fanovi časte skupim darovima: 'Volim vas najviše'

BB Sabinu fanovi časte skupim darovima: 'Volim vas najviše'

Osječanka na društvenim mrežama rado objavljuje svoje provokativne fotografije. Pozira u oskudnim modnim kombinacijama i ističe svoje obline kojima se hvali. Sada se pohvalila i poklonima koje je dobila od fanova

Osječanku Sabinu Santl (35) javnost je upoznala 2008. kada je sudjelovala u reality showu 'Big Brother'. Od tada je promijenila svoj izgled. Postala je crnka, dok je prethodno bila plavuša, povećala je grudi i usne te korigirala nos. 

POGLEDAJTE VIDEO: BB Sabina prodaje golišave fotografije

Svojim se atributima nerijetko hvali na društvenim mrežama. Pozira u provokativnim modnim kombinacijama i tvrdi kako njezinom suprugu to ne smeta.

A sada se Sabina na Instagramu pohvalila poklonima koje je dobila od svojih obožavatelja. Pokazala je dvije Gucci torbice uz koje je pozirala u minijaturnoj majici koja joj je istaknula dekolte.

- Hvala mojim obožavateljima na divnim poklonima. Volim vas najviše - zahvalila im je Osječanka.

Njezini pratitelji nisu obratili pažnju na poklone, što je bio njezin cilj, već su joj standardno 'bacali' komentare na račun njezina izgleda.

- Divna si, ti si broj jedan - pisali su joj, a ona se ljubazno zahvalila na svakom komplimentu.

Santl je inače prva i jedina modna blogerica u Hrvatskoj koja se uspjela istaknuti zahvaljujući bujnim oblinama. Započela je s YouTube kanalom gdje žari i pali svojim provokativnim videosnimkama, a na društvenim mrežama prati je više od 100 tisuća ljudi.

Osim toga, ove je godine pokrenula stranicu 'Only Fans' na koju ju je motivirala ljubav prema provokativnim fotografijama. Tvrdi kako sve radi iz ljubavi, a na negativne komentare se ne osvrće, iako joj neki od pratitelja predbacuju što objavljuje eksplicitne sadržaje iako je u braku. 

No, Sabina za sve kritičare ima spreman odgovor.

-  Moj muž je samouvjeren i nema ništa protiv polugolih, golih fotografija. Drugi mogu samo gledati ono što on ima, tako da može nam se - napisala je na društvenim mrežama.

Sabina je, kako kaže, u sretnom braku i ima dvoje djece. Sa suprugom priča o svemu i ima njegovu podršku što god radila. 

 

 

 

 

Najčitaniji članci