Obavijesti

Show

Komentari 18

BB: Stanarke misle da je Mrkva gay jer je 'ženskast'

BB: Stanarke misle da je Mrkva gay jer je 'ženskast'
13

Valerija se popela na vrh stijene. Mira je zalijepila žvaku Mrkvici na nogu, a on joj je tu žvaku stavio u kosu čime je zaradio kaznu od Velikog brata

VIDEO

Čim su se stanari probudili, dočekalo ih je pismo Velikog brata koje se odnosilo na Valeriju. Ona ne može tražiti izuzeće iz zadatka jer bi onda i svi to mogli tražiti. To ju je natjeralo u plač, ali našli su kompromisno rješenje. Ona će se penjati na stijenu u paru s nekim. U međuvremenu, Rina je već prekršila Mrkvičinu zapovijed te je progovorila nekoliko riječi na engleskom. Mira je u kuhinji i priprema hranu za kuhanje. Razmišlja o tome da ošiša Rinu. Za to vrijeme je Ornela u Ispovijedaonici. Zanimalo ju je hoće li se staza za penjanje promijeniti na dan izvršenja zadatka. Dok je bila na izlasku, ovlaš je upitala Velikog brata za škare kako bi Mira napravila ono o čemu razmišlja. No, Big Brother pitanje nije shvatio ozbiljno pa nije ni odgovorio.

VALERIJIN USPON DO VRHA
Vani svi bodre i pomažu Valeriji da se popne do kraja. Prvi pokušaj nije uspio, a već na drugom diže ruke od svega i plače. Saša je smiruje i tješi. Rina je isto bodri, ali potiho šapće Luciji da ju Valerija užasno živcira. Lucija misli da neće proći zadatak ako se Valerija ne uspije popeti. Nakon nekoliko rundi, ekipa se povlači u Kuću, a vani ostaju Marko, Saša i Valerija. Polako, ali sigurno, Valerija se sama penje do vrha. Iako su joj svi čestitali na uspjehu, Valerija ne želi ostati u istom timu s Lucijom.

MRKVICA ZALIJEPIO ŽVAKU MIRI U KOSU
Big Brother je stanarima dao novi dnevni zadatak. Svatko mora doći u Ispovjedaonicu i reći s kime bi izašao, a s kime ne na "slijepi spoj". Kod stanarki je najviše minusa zaradio Mrkvica jer im je nekako "preženstven", a neke misle i da je gay. Jedino Rina ne misli tako, a nju je jedinu izabrao upravo Mrkvica. Monika bi s Markom jer joj treba "muško odvaljeno od stijene". Valerija, Sabina i Mira su se odlučila za Krešimira. Dok je još trajao zadatak, Rina se brinula da li Big Brother pokušava namjestiti neke parove. Marko ju je zezao kako će na večeru sigurno ići Mrkvica i Mira na što je Rina poludjela. Svađa je završila Markovim riječima kako mu Rina može "polizati koljeno". Nešto kasnije, Mira je iz čiste dosade izvadila žvaku iz usta i zalijepila je Mrkvici na nogu te odjurila u Zelenu sobu. On je odmah za njom krenuo željan osvete. Mira se pokušala obraniti u krevetu, ali joj je Mrkvica uspio zalijepiti žvaku u kosu. Nešto kasnije, Marko je rekao Mrkvici da nije u redu što je Miri žvaku stavio u kosu jer će se ona morati ošišati zbog toga. Vani je Rina komentirala kako joj je drago što je njen "ljubić" napravio Miri. Ornela ju je upitala da li je u redu i to što ju je Mrkvica "drpao" u krevetu. Rina nije mogla vjerovati u to, pa je pitala Betu je li to istina. Kako ju Elizabeta nije ničim razuvjerila, umirio ju je Mrkvica koji je rekao da ničeg nije bilo.

MRKVICA ZARADIO KAZNU, ORNELA ZAVRŠILA U ORMARU
Mrkvica je zatražio od Velikog brata da zabrani komunikaciju između njega i Mire, a ona je krenula u osveta za žvaku. Zamijenila je deke svog kreveta i onog od Rine i Mrkvice što je naljutilo Rinu. Kasnije su Mira i Elizabeta deku sakrile. Na večeri je Rinu i Mrkvicu dočekalo iznenađenje. Mira im jedinima nije servirala tanjure. Rina joj je zato pokušala izmaknuti stolac, ali neuspješno.  U međuvremenu, Ornela i Mira nagovaraju Valeriju da nominira Rinu, a ona to neće.  Čak obavještava Rinu o Ornelinom prijedlogu. Rina poslije s Valerijom, Sašom, Sabinom i Monikom trača Ornelu i njezin opaki plan eliminacije. Za to vrijeme, Mrkvica u "poor houseu" za kaznu mora 300 puta napisati: "neću više lijepiti žvake u kosu". Društvo mu je radio Marko. Ornela se kasnije povukla u ormar iz protesta jer joj svi idu na živce.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?
RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?

Osim Igora i Ivane, za titulu pobjednika u 'Zvijezde pjevaju' borili su se i Mihovil Španja i Goran Bošković te Dea Presečki i Dino Petrić