Obavijesti

Show

Komentari 0

BB TREĆI TJEDAN: Ispale prve grudi i Tomin 'pribor'

BB TREĆI TJEDAN: Ispale prve grudi i Tomin 'pribor'
7

Stanari se osjećaju sve slobodnije u Kući. Marko i Monika se seksali, a Rina je pokazala svoje grudi. Čak sedmero stanara je nominirano za ispadanje

VIDEO

Treći tjedan Big Brother kuće stanari su otvorili blaćenjem Violete. Nikome nije žao što ih je morala napustiti. Monika počinje razmišljati o tome da poljubi Marka, a Valerija je rekla da ne zna zašto se prijavila u Big Brother jer je bila pijana kada se prijavljivala. Tomislava je razljutila kazna Velikog brata zbog nenošenja mikrofona te je u revoltu skinuo gaće i mahao "priborom" uz riječi kako Big Brother nema muda. Monika i Marko dočekali su sat privatnosti, a iskoristili su ga za seks.

PONEDJELJAK 22.09
Rina je počela po kući hodati u gaćicama, a nije dugo trebalo ni da pokaže svoje grudi. Poslije je demonstrirala trbušni ples. Monika uvjerava ostale stanarke kako ona nije tip djevojke za jednu noć. Stanari su dobili novi tjedni zadatak, a moraju snimiti akcijski film sa borilačkim vještinama.

UTORAK 23.09.
Stanari su uvježbavali scene svog filma. Tomislav je glumio pijanog nevaljalca, a Valerija i Krešo bili su policajci koji su ga morali smirivati palicama i lisicama. Nešto kasnije, Tomislav je u razgovoru priznao Martine da voli svinganje. Rina se počela češće družiti s Mrkvicom koji ju je malo dirao ispod deke, a Ornela ju je u šali nazvala droljom. Rasprave o zadatku stanari su vodili cijeli dan jer se nikako ne mogu dogovoriti oko koncepta.

SRIJEDA 24.09.
Nakon svingerskog razgovora s Martine, Tomislav želi mirisati Rinine gaćice, no ona mu se zasad uspješno odupire. Tijekom razgibavanja, Monika je izrazila želju da joj netko izmasira guzu, ali nitko se nije javio. Iako nije posve otkrila pogled na svoje grudi, Valerija je pokazala kako ima čime konkurirati stanarkama. Marko i Rina su izmijenili teške riječi. Rina mu je rekla da joj je zlo od njega, a on ju je nazvao glupačom i sponzorušom. Rina se počela micati od Mrkvice, te se okrenula Krešimiru.

ČETVRTAK 25.09.
Mrkvica se pohvalio kako ima 20 centimetara, a Rina je izjavila da točno zna što bi učinila s tim centimetrima. Njihovo prepucavanje završila je Rina koja mu je dala pusu za laku noć. Lucija i Martine počele su ogovarati prvo Rinu, pa Marka te na kraju i Moniku. Elizabeta je tužna zbog toga što joj nedostaju djeca i nije mogla suspregnuti suze. Stanari se nikako nisu mogli dogovoriti oko scenarija i snimanja filma. Trzavice su bile najočitije tijekom rasprave oko kostima i rekvizita.

PETAK 26.09.
Ivan L. i Ivan M. vodili su povjerljive razgovore o Rini. Ivan L. misli da je Rina proračunata te kako širi noge zbog pobjede. Ipak, to nije spriječilo Rinu i Mrkvicu da se maze u jednom kutu kuće, dok ih u drugom ogovaraju Lucija i Martine. Tijekom snimanja filma, dok su im mikrofoni bili isključeni, Lucija je pričala o nominacijama, što je primijetio Marko. Ornela je stanarima ispričala priču o svojoj obitelji u kojoj nema muškaraca zbog čega ona misli da su ukleti. Stanari su poslije uživali u masažama, tako da su u jednom trenutku u krevetu završili Mrkvica, Rina i Elizabeta. U toj zbrci, Rini je ispala dojka što su stanari popratili oduševljenim uzvicima. Oduševljenje nije potrajalo jer su doznali tko je zaradio nominacije. Tomislava, Rinu i Valeriju nominirao je Veliki brat jer su tijekom tjedna pričali o nominacijama. Elizabeta je nominirala sebe, a stanari su se odlučili za Luciju, Marka i Ornelu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško