Obavijesti

Show

Komentari 2

Beckhamov sin ne krije strasti s novom djevojkom: 'Volim te'

Beckhamov sin ne krije strasti s novom djevojkom: 'Volim te'
6

Brooklyn je inače poznat po turbulentnim vezama, a naročito je bila burna ona s manekenkom Hannom, s kojom je prekinuo prošlo ljeto. Potom je bio s Phoebe Torrance, a sada je sreću pronašao s Nicolom

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Bonton mu nije jača strana: Beckhamov sin pljuvao po cesti

Sin umirovljenog nogometaša Davida Beckhama (44) i modne dizajnerice Victorie Beckham (45), Brooklyn (21), nikada se nije suzdržavao od javnog pokazivanja ljubavi prema bilo kojoj djevojci s kojom je bio. Ništa drugačije nije ni s glumicom Nicolom Peltz (25) s kojom je u vezi posljednjih nekoliko mjeseci.

Na svom Instagram profilu objavljuje njihove zajedničke fotografije, čak i one na kojima razmjenjuju strastvene poljupce. Takva je i njihova posljednja zajednička fotografija.

- Moja druga polovica. Volim te - napisao je Brooklyn uz objavljenu fotografiju. 

Nedavno je objavio i snimke iz jednog hotelskog hodnika u kojem se nisu mogli suzdržavati od izmjenjivanja strasti. Sudeći prema fotografijama, Beckham se od Peltz ne odvaja, a upoznao ju je i s roditeljima.

Brooklyn je inače poznat po turbulentnim vezama, a naročito je bila burna ona s manekenkom Hannom, s kojom je prekinuo prošlo ljeto. Par je bio u vezi devet mjeseci, no stalno su se svađali i to i u javnosti. Za njihovu vezu prijatelji su rekli da je bila toksična, a Davidu je laknulo kada je njegov sin prekinuo tu vezu. 

Nakon Hanne, Brooklyn je bio u vezi s pet godina starijom glumicom Phoebe Torrance. Ona je inače kćer bivšeg igrača golfa Sama Torrancea. Isprva je radila kao model. Glumila je u hororu 'Mandy the Doll'. Nije poznato kada je i zašto došlo do njihovog prekida, a čini se kako je mlađi Beckham ipak sreću pronašao s Nicolom.

Peltz se probila u svijetu glume 2010. kada je odigrala ulogu u filmu 'The Last Airbender', a poznata je i po liku Bradley Martin u seriji 'Motel Bates'. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Beckhamovi iskeširali 860.000 kn za slavlje sinova rođendana

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:44



 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...