Show

Komentari 6

Ben Affleck pohvalio figuru J.Lo: 'Ma kako je moguće da izgledaš isto kao i 2003. godine?'

Ben Affleck pohvalio figuru J.Lo: 'Ma kako je moguće da izgledaš isto kao i 2003. godine?'

Par je bio zaručen od 2002. do 2004. godine, a unatoč nesretnom kraju njihove veze, Ben za svoju bivšu zaručnicu i jednu od prvih pravih ljubavi, ima samo riječi hvale

Američki glumac Ben Affleck (48) u siječnju je prekinuo vezu s glumicom Anom de Armas (32), a u nedavnom intervjuu komentirao je svoju bivšu zaručnicu Jennifer Lopez (51).

POGLEDAJTE VIDEO:

Ben je za Jennifer imao samo riječi hvale, komentirajući kako je ona jedna od 'najmarljivijih osoba koju je upoznao' te je pohvalio njezin pjevački i glumački talent.

- Bio sam potpuno oduševljen time što je bila posvećena raditi iz dana u dan, s ozbiljnošću sa kojom je radila te tihim i predanim stilom ostvarivanja svojih ciljeva - rekao je Affleck.

Ben i Jennifer upoznali su se 2001. na snimanju filma 'Gigli', a zaručeni su bili dvije godine. Nakon prekida s pjevačicom, Ben se vjenčao s glumicom Jennifer Garner (48) s kojom ima troje djece, a razveli su se 2018. godine.

Jennifer je bila u braku s Marcom Anthonyjem (52) s kojim je dobila blizance, a unatoč tome što su se razveli 2013. godine još su uvijek dobri prijatelji.

Danas je zaručena s bivšim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom (45). Unatoč nagađanjima da su prekinuli, par negira takve tvrdnje. 

Priznaju da prolaze kroz krizu, ali da rade na svojoj vezi.

Ben je, osim njene radne etike, u intervjuu za magazin InStyle pohvalio i njenu figuru, pitajući je:

- Gdje se krije izvor tvoje mladosti i kako je moguće da izgledaš isto kao 2003. godine dok ja, u najboljem slučaju, izgledam kao da sam u svojim četrdesetima - rekao je.

Jennifer mu nije ostala dužna.

- Ben je smiješan. I dalje izgleda poprilično dobro - rekla je.

 

Najčitaniji članci