Show

Komentari 10

Bernard i Goga ostali u 'Braku na prvu' unatoč svađi: 'Oni su licemjeri, to što rade je cirkus'

Bernard i Goga ostali u 'Braku na prvu' unatoč svađi: 'Oni su licemjeri, to što rade je cirkus'

Dok su Bernard i Goga uspjeli nekako izgladiti turbulentan odnos i svađu, Ana i Marinko uživaju u braku, kao i Andrea i Mislav. Sva ti para ostala su i dalje u showu

Sudionici 'Braka na prvu' prije nego što su izašli pred eksperte, morali su napisati žele li ostati u showu ili ne. Goga i Marinko su priznali da im je ovo bila jako teška odluka te da nisu bili sigurni u to što zapravo žele.

Ana i Marinko bili su upravo prvi par koji su sjeli pred eksperte. Mislav je komentirao kako mu se sve više čini da Ana glumi, a Andrea smatra kako oni dobro funkcioniraju kako par. Pričali su o tome kako su upoznali članove njihovih obitelji, a kad su se dotaknuli ručka kod Marinkove bivše supruge, Ana je rekla kako se lijepo družiti s njom.

- Ja joj se divim, a to sam joj i rekla, pogotovo jer je ta žena dugo godina bila veliki dio njegovog života - rekla je Erna.

Ponovila je i kako joj je Marinko objasnio da je njegova bivša - bivša s razlogom te da ona razumije njihov odnos zato što ona ima sličan sa svojim bivšim suprugom. Stručnjaci su komentirali kako oni ruše sve predrasude, a oboje su odlučili da ostaju. 

Sljedeći par bili su Goga i Bernard, koji je otkrio stručnjacima da je među njima izbila velika svađa te da je on izgubio živce. Stručnjakinja Sanela Kovačević Nelly komentirala kako je Bernard konačno pokazao osjećaje dok Gordana odmah govori što misli pa je došlo do konflikta.

- Mislila da imamo nešto, na kraju je on to sve porušio, kaos mi je u glavi - rekla je Goga, a Bernard misli da bi sve bilo drukčije da ona spusti malo zid. Goga je priznala da je loše reagirala na Bernardovu ljutnju, no zamjerila mu je što joj nije odmah rekao što mu smeta kod nje, a ne da to čuje od drugih ili da čeka mjesec dana.

- To je meni problem, ja nemam problem s istinom - rekla je. 

- Da se mogu vratiti u prošlost, svoje bih smetnje prije bi to izrazio, manje bih ti frustracija imao u sebi - rekao je Bernard.

Stručnjak Boris Blažinić komentirao je kako oboje moraju skinuti maske i biti iskreni zato što vide da među njima ima potencijala, ali drže zatvorene karte. Na kraju su oboje odlučili ostati u eksperimentu. 

- Oni su najveći licemjeri, to je pravi cirkus, strašno - rekao je Mislav.

Sljedeći par bili su Andrea i Mislav, a stručnjaci su komentirali kako se trude jedno oko drugog. Andrea je rekla kako je sretna što je našla nekoga tko je prati u svemu, pa čak i u ludilu, te da je to to kad te nitko ne sputava. 

- Potiče te da postaneš još luđa ili bolja verzija samog sebe - dodala je.  Mislav je bio zahvalan što je Andrea rekla lijepe stvari o njima jer i on slično razmišlja te da si stvarno odgovaraju u svemu.

- Dogodilo se prepoznavanje na jednoj dubljoj razini i iz jednog prijateljstva se pojavila ljubav“, rekla je Andrea, a Mislav dodao:

-Našao sam ono što sam tražio. Oboje su ostali u showu

 

Najčitaniji članci