Show

Komentari 12

Ponosni tata Ecclestone smjestio jednogodišnjeg sina u trkaći auto: 'Aceovo prvo iskustvo!'

Ponosni tata Ecclestone smjestio jednogodišnjeg sina u trkaći auto: 'Aceovo prvo iskustvo!'

Bernie, njegova supruga potpredsjednica FIA-e, Fabiana Ecclestone te njihov sin proveli su dan na stazi Interlagos u Sao Paulu, gdje su pratili napetu utrku. A ovim malenim obiteljskim druženjem pohvalila se Fabiana na društvenim mrežama

Bivši šef formule 1, Bernie Ecclestone (91) smjestio je sinčića Acea (1) u trkaći automobil u Sao Paulu te otkrio da bi maleni vrlo lako mogao ići njegovim stopama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Bernie, njegova supruga potpredsjednica FIA-e, Fabiana Ecclestone te njihov sin proveli su dan na stazi Interlagos u Sao Paulu, gdje su pratili napetu utrku. A ovim malenim obiteljskim druženjem pohvalila se Fabiana na društvenim mrežama.

- Aceovo prvo iskustvo s trkaćim automobilima u Interlagosu! - napisala je kratko Fabiana uz fotografiju na Instagramu.

 Ace je spremno pozirao sa slušalicama za volanom trkaćeg automobila, a Bernie mu je, čini se, asistirao. Sudeći po komentarima, oduševili su pratitelje.

- Odlična fotografija, a Ace presladak - napisala je jedna od pratiteljica.

- Predivno iskustvo za Acea - dodala je druga.

- Maleni profesionalac - zaključila je treća.

Inače, Bernie je nedavno izjavio kako sada ima više vremena te da se nada kako će ga provesti sa sinom koji odrasta. Otkrio je i kako bi Ace možda trebao dobiti sestru ili brata.

- Ne znam hoćemo li ovdje stati - izjavio je Ecclestone.

storyeditor/2021-10-29/249734750_183171203977673_8318612817556351493_n.jpg

Bernie uz sina ima i tri kćeri. Njegova najstarija kći Deborah ima 66 godina, a dobio ju je s prvom suprugom Ivy Bamford. Sa Slavicom Radić ima dvije kćeri Tamaru (37) i Petru (33).

POGLEDAJTE VIDEO: VELIKI INTERVJU SA SAŠOM MATIĆEM