Show

Komentari 24

Beyonce bacila fanove u trans: Pozirala u tangama od lateksa

Beyonce bacila fanove u trans: Pozirala u tangama od lateksa

Pjevačica nerijetko sama reklamira proizvode iz svoje modne linije. Sada svojom novom kolekcijom prikuplja i novac za pomoć ugroženom stanovništvu Teksasa

Pjevačica Beyonce (39) zbog bujnih oblina dobiva puno komplimenata od svojih obožavatelja. No i sama je svjesna svojeg izgleda pa ne prestaje mamiti kupce na društvenim mrežama kako bi povećala prodaju odjeće iz modne kolekcije Icy Park iz svoje modne linije Ivy Park. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Utegnula se u lateks od glave do pete, a objavila je i nekoliko fotografija 's leđa'. Pokazala je bujnu pozadinu, a komentari ispod fotografija su se samo nizali. 

Odjeća koju trenutačno reklamira Beyonce namijenjena je za vježbanje, ali i šetnju gradom. Od subote se nalazi na policama u trgovinama, ali i na webshopu. 

Cijene pojedinih komada kreću se od 70 do 130 dolara, a na webshopu neke su kombinacije već rasprodane. Beyonce je 2016.  osnovala liniju odjeće Ivy Park, a posao vodi putem svoje tvrtke Parkwood Entertainment. 

A sada je Beyonce udružila snage s Adidasom i organizacijom Bread of Life da bi prikupila novce za pomoć stanovništvu Teksasa ugroženom zbog posljedica oluje bez presedana koja je pogodila tu američku saveznu državu, piše Deadline.

U petak je putem Instagrama pozvala svojih 165 milijuna pratitelja da kroz njezinu dobrotvornu zakladu BeyGOOD pomognu ugroženima. Sve osobe pogođene posljedicama oluje pozvala je da se prijave na poseban link na kojemu im je obećana uplata jednokratne pomoći u iznosu od 1000 dolara.

No u prva 24 sata bilo je toliko podnositelja zahtjeva da se postupak privremeno morao obustaviti. Naime, prijave je na link zaklade u vrlo kratkom vremenu poslalo više od 130.000 ljudi, rekao je Beyoncein publicist za ABC13 Eyewitness News.

U međuvremenu su diljem Sjedinjenih Država pokrenute brojne humanitarne akcije i dosad su prikupljene stotine tisuća dolara za pomoć ugroženima.

Ovo nije prvi put da Beyonce pomaže Amerikancima kroz svoju zakladu. Tijekom 2020. više je puta svojim sugrađanima donirala sredstva za nabavu hrane, zaštitnih maski, dezinfekcijskih sredstava i lijekova. Usto je njezina zaklada dosad podijelila 2,5 milijuna dolara vlasnicima manjih tvrtki čije je poslovanje ugrozila pandemija. Donirala je i 500.000 američkih dolara obiteljima kojima je prijetila deložacija.

 

 

 

Najčitaniji članci