Obavijesti

Show

Komentari 41

Beyonce i Jay-Z na Hvaru jeli piletinu, biftek, ražnjiće i krilca

Beyonce i Jay-Z na Hvaru jeli piletinu, biftek, ražnjiće i krilca
7

Pjevačica i reper htjeli su iznajmiti ležaljke ispred hvarskog bara, ali su se bojali uboda osa. Njihov čuvar po šumi je lovio uljeza koji je snimao trudnu pjevačicu

VIDEO

Ispred hvarskog bara na plaži Hula-Hula s jahte ih je dovezao gliser. Jay-Z (41), Beyonce (30), njezina sestra Solange (25) i njen dečko tamo su ručali oko sat i pol. Cijelo ih je vrijeme čuvao tjelohranitelj, koji je hodao iza njih. U baru su naručili specijalitet kuće, toranj od ražnjića i bifteka te piletinu s rižom u umaku od kokosa. 

Trudna Beyonce, koja je ponosno pokazivala veliki trbuh u bijelom bikiniju s volanima, jela je pržene komade piletine sa zapečenom tjesteninom i sirom. Naručila je i batke te pileća krilca. Kao prilog su im poslužili povrće. Pjevačica, koja je trudna četiri mjeseca, pila je bezalkoholni koktel, a najbogatiji reper na svijetu pinu coladu. Ručak su platili oko 1200 kuna i ostavili su napojnicu. 

Kako su bili na otvorenom, turisti su ih prepoznali i htjeli se fotografirati s njima. No tjelohranitelj to nije dopuštao. Otac, koji je s kćeri prolazio pokraj bara, htio je da se djevojčica fotografira s Beyonce. Kad joj je pjevačica pokušala prići, djevojčica je sramežljivo pobjegla. Gosti su primijetili kako je Beyonce jako opuštena jer je svima mahala.Par je htio iznajmiti ležaljke, ali su se bojali uboda osa pa su odustali. Nakon ručka su otplovili prema Cavtatu, a posjetili su i Mljet.

Tjelohranitelj opet ganjao fotografe

U utorak prijepodne par se jahtom Odessa Pleasure Craft usidrio ispred hvarske plaže Stipanska. Beyonce i Jay-Z isprva su se pritajili u brodu,a tjelohranitelj Julius Gerhard de Boer razgledavao je ima li fotografa. Nakon što je Beyonce izašla na stražnji dio broda, a njezina sestra Solange (25) i Jay-Z na drugu stranu, tjelohranitelj je uočio uljeza kako snima iz šume. Zajahao je jet-ski i krenuo prema njemu. Naganjao ga je po šumi, ali se fotograf uspio sakriti. Potom se cijela ekipa sklonila u unutrašnjost jahte, koju na tjedan plaćaju milijun i pol kuna. 

Luksuzni brod ima šest prostranih kabina, koje su predviđene za 12 osoba, te tri dnevna boravka u kojima su akvariji s ribama. Na gornjoj palubi je bazen, bar i prostor za sunčanje. Interijer je opremljen namještajem modne kuće Armani.

Opasni tjelohranitelj smijao se kazni od 500 kuna

Par je 2009. na jahti Va bene doplovio do Dubrovnika. Šetali su Stradunom, no kad su vidjeli bliceve, Jay-Z se razbjesnio i poslao tjelohranitelja na reportere. Julius Gerhard de Boer primio je RTL-ova snimatelja za vrat i gušio ga. Ovaj ga je udario stativom od kamere. Sudac ga je kaznio s 500 kuna, a on se na to samo nasmijao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško
Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje