Obavijesti

Show

Komentari 22

Bieber opet ljubi Selenu: Dušo, hajde dođi se maziti sa mnom

Bieber opet ljubi Selenu: Dušo, hajde dođi se maziti sa mnom
4

Pjevač je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj je polugol dok ga Selena mazi i tako potvrdio šuškanja da su ponovno u vezi. Prekinuli su u prosincu prošle godine

VIDEO

Objavljivanjem njihove zajedničke fotografije na Instagramu pjevač je potvrdio da se vratio u zagrljaj bivše djevojke Selene Gomez (20) s kojom je prekinuo u prosincu prošle godine nakon dvije i pol godine veze.

- Previše dugo stvaraš glazbu, dušo, dođi se maziti sa mnom - napisao je Justin Bieber (19) ispod fotografije na kojoj pozira bez majice dok ga je pjevačica i glumica naslonjena na njega obujmila rukama oko struka.

Šuškanja o pomirenju para krenula su nakon što je glumica i pjevačica iz Los Angelesa otputovala u Oslo zbog susreta s pjevačem koji je tamo nastupao u sklopu svoje turneje. Par je potom viđen kako se ljubi.

- Držali su se za ruke, grlili i ljubili. Izgledali su zaljubljeno, kao da se nikad prije nisu svađali. Ostavljali su dojam kao da su opet zajedno - otkrio je tada izvor.

Bieber je nedavno na istoj društvenoj mreži objavio njihovu zajedničku fotografiju, no ubrzo se predomislio i odlučio je izbrisati.

Njihovi prijatelji tvrde da, unatoč čestim prekidima, ne mogu jedno bez drugog. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin