Obavijesti

Show

Komentari 170

Big Brother zvijezda ima novi imidž: 'Svi me traže autogram'

Big Brother zvijezda ima novi imidž: 'Svi me traže autogram'
13

Moj blog je postao uspješan u kratkom periodu, stekla sam velik broj fanova, gdje god dođem svi me ljube, grle, fotkaju se sa mnom, traže autogram i to mi je slatko, priča nam Sabina

VIDEO

Osječanka Sabina Santl (34) bila je zvijezda Big Brothera 2008., a danas je, kako kaže, uspješna modna blogerica. Sabina je tijekom godina uvelike promijenila svoj stil, a na društvenim mrežama je prati preko sto tisuća ljudi. 

- Nakon Big Brothera moj život se potpuno promijenio. Postala sam ponosna majka dviju prekrasnih djevojčica osmogodišnje Alise i petogodišnje Elene - priča nam Sabina. Otkrila je i da joj život nije bio nimalo lagan.

- Imala sam teške porode koji su završili carskim rezom, izgubila sam puno krvi i jedva ostala živa. Nakon toga postala sam ozbiljnija, odgovornija, snažnija osoba. Naučila sam cijeniti život, biti zahvalna na svakom danu. Zahvalnost mi daje smisao u životu - otkriva Santl.

Modna blogerica postala je prije četiri godine. Sabina otkriva da je moda privlačila odmalena, kao i fotografija.

- Modni blog činio kao idealno mjesto za mene, mjesto gdje sam ostvarila svoje snove - kaže bivša reality zvijezda. 

Nakon bloga otvorila je i Instagram i YouTube kanal na kojima je stekla velik broj fanova.

Pokretanje videa...

01:17

- Društvene mreže imaju jako velik utjecaj na moj posao kojim se bavim i zahvaljujući tome sam ovdje gdje jesam. Stekla sam veliki broj fanova. No nije toliko važna ta brojka nego je zanimljivo da gdje god dođem svi me ljube, grle, fotkaju se sa mnom, traže autogram... To je meni slatko - kaže modna blogerica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sabina održava liniju teretanom te trenira tri puta tjedno.

- Vježbam radi zdravlja, ali i izgleda koji je važan u mom poslu - kaže Sabina. Na svom YouTube kanalu je otkrila i da joj je suprug velika potpora te priznaje da je radila estetski zahvat kojim je korigirala grudi.

-  Grudi sam radila i moram reći da je to najbolja investicija jer se osjećam ženstvenije i privlačnije. Guza je 100% prirodna ali me mnogi pitaju je li umjetna. Ne zamjeram im, ali oduvijek imam okrugli oblik guze - kaže Sabina na svom YouTube kanalu.

Osječanka je sudjelovala u petoj sezoni Big Brothera koja se odvijala na Tajlandu. U kući je izdržala 61 dan, a kolege u showu su joj bili, između ostalih, Rina Dehni (34) i Ivan Mitrović Mrkvica (33).

POGLEDAJTE VIDEO:

TEŠKO IM JE ODOLJETI: Žene rođene u znaku Škorpiona su mamac za muškarce, ali ovaj znak ih premašuje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 170
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...