Obavijesti

Show

Komentari 19

'Big Mama House': Bubičić je ošamario pijanu Ivanu

'Big Mama House': Bubičić je ošamario pijanu Ivanu
4

Ljubomorna Ivana nije se odvajala od alkohola, a pozvala je u krevet i Josipa Ivančića, jednog natjecatelja showa. No Bubi je izgubio strpljenje...

VIDEO

Mister Hrvatske Dino Bubičić (25) i bivša Miss Universe Ivana Paris (26) već mjesec dana natječu se u bosanskom reality showu “Big Mama House”. U subotu navečer par se žestoko posvađao. Ivana, koja se, prema pisanju forumaša, često opija, poludjela je vidjevši dečka kako pleše sentiš s bosanskom starletom Adelom Ćehović. Kako bi ga napravila ljubomornim, pozvala je sustanara Josipa Ivančića u krevet. On ju je odbio.
Dino joj je pokušao objasniti da pretjeruje i molio je da dođe do njegova kreveta. Kako misica nije odustajala, Dino ju je ovlaš pljusnuo. Ivana nije ni trznula. U produkciji showa kažu kako je pretjerano reći da je Bubi pljusnuo Ivanu.
- To su naklapanja i nema govora o diskvalifikaciji. Fizičkog nasrtaja nije bilo - kazala je Petra Bedek s OBN-a. Ivanina majka Loredana kaže kako ju Bubi pljusnuo da je trgne.
- Izgledalo je kao da ju je htio osvijestiti. Ivana je jako ljubomorna i pogodio ju je Dinin ples s drugom curom - ističe Loredana, koja sumnja će ta veza trajati.
- Ne sviđa mi se njegovo ponašanje prema ženama još od 'Farme’. Ima nešto grubo u tom dečku - tvrdi. Žao joj je što su gledatelji sad stekli pogrešan dojam o Ivani.
- Krivo mi je što je ispala alkoholičarka. Sad su sve njezine kvalitete pale u vodu - kaže Loredana. Nevenka Bubičić nije htjela ništa reći.

BUBI GUŠIO I TUKAO SVOJU MAJKU?
Iako ga je sama prijavila zbog nasilja, mama Nevenka Bubičić je, nakon što je Dino postao Mister Hrvatske, opovrgnula da ju je zlostavljao.
S 20 godina završio je u zatvoru zbog dilanja sintetičkih droga.


LJUBILA TODORIĆA, ŠELENDIĆA I PETRAČA
Prijatelji tvrde da je Ivana senzibilna osoba koja je u stalnoj potrazi za pravom ljubavi. S poduzetnicima dosad nije imala sreće.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...