Bili smo na nastupima Senide, Devita i Baby Lasagne: 'Voljela bih da ga slava ne promijeni' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 2

Bili smo na nastupima Senide, Devita i Baby Lasagne: 'Voljela bih da ga slava ne promijeni'

Bili smo na nastupima Senide, Devita i Baby Lasagne: 'Voljela bih da ga slava ne promijeni'
9

Baby Lasagna izveo je i svoje nove pjesme, među njima "Good boy Lasagna" i "Demons & Mosquitoes", koje će se naći na njegovu novom albumu

VIDEO

Prošlo je još jedno izdanje Sea Star festivala, na kojem su se od četvrtka zabavljale tisuće posjetitelja, influencera i slavnih zvijezda. Drugi dan festivala počeo je nastupom glazbenice Vimokshe, pravim imenom Emina Bajtarević, koja je poznata po sudjelovanju u showu 'Supertalent'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Rim Tim Tagi Dim na Sea Star Festivalu 01:24

Otpjevala je nekoliko svojih hitova, uključujući najnoviji singl 'Ubij Billa', te svoju najpoznatiju 'Nazovi nekog osim dilera'. Mlada glazbenica oduševila je publiku te ju je pripremila za nastup Angeline Mango. Eurovizijsku zvijezdu iz Italije publika je pozdravila ogromnim pljeskom, nakon čega je zapjevala 'Fila Indiana'.

- Hvala Umag, hvala svima - rekla je Angelina, koja je s publikom razgovarala na talijanskom. Pjevala je i druge hitove, a pred kraj nastupa otpjevala je i 'La noia', pjesmu s kojom je na Eurosongu završila na sedmome mjestu. 

FOTO Baby Lasagna u Umagu predstavio svoju slikovnicu
FOTO Baby Lasagna u Umagu predstavio svoju slikovnicu

Sljedeća dva nastupa bila su rezervirana za regionalne trap zvijezde - Devita i Senidu. Bili smo na nastupu Senide, koja je na Sea Staru nastupila i prošle godine. Ponovno je imala još jedan odličan nastup, s energičnim pjesmama, bendom i koreografijom. Ista se energija osjetila i u publici, koja je neprestano plesala i pjevala sve stihove hitova kao što su 'Behute', 'Mišići', 'Senida', '100%' i mnogih drugih.

Nastup Senidah na 2. danu Sea Star festivala u Umagu

A onda je uslijedio nastup najiščekivanije zvijezde ovogodišnjeg Sea Stara - Baby Lasagne. Svoj 'Rim Tim Tagi Dim' otpjevao je tek na kraju nastupa, a atmosferu je doveo do usijanja.

Svi su pjevali, skakali, uzvikivali njegovo ime… Uzvikom 'Marko, Marko!' dočekali su ga i na pozornici, a za publiku je pripremio mnoga iznenađenja. Izveo je i svoje nove pjesme, među njima 'Good boy Lasagna' i 'Demons & Mosquitoes', koje će se naći na njegovu novom albumu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Baby Lasagna u Umagu 01:24

Na pozornicu je Lasagna izašao u čipkastom kostimu koji je izgledao kao tabletić. U tabletiće su bili odjeveni i drugi članovi njegove ekipe. Tijekom večeri smo razgovarali s posjetiteljima festivala, koji su nam otkrili što misle o našem predstavniku na Eurosongu.

Umag: Baby Lasagna rasplesao sve na Sea Star festivalu

- Mislim da je jako skroman dečko i jako mi je drago što su ljudi počeli to prepoznavati kao važnu osobinu kod ljudi. Čini mi se da je dosta svjestan sebe i da obraća pažnju na te stvari i voljela bih da tako i ostane, da se ne promijeni nikad, da ga slava ne promijeni. Neka nastavi napredovati jednako dobro i praviti kvalitetnu glazbu i dalje - rekla nam je Marija, obožavateljica iz Novog Sada. 

- Mislim da je super i cool dečko kojeg treba podržati. Vidi se da je skroman - dodali su nam neki prolaznici.

- On je definitivno jako cool dečko, jako prizeman. Super je to što je tako alternativan i glazba mu je stvarno predobra. Jako je talentiran i definitivno osoba s kojom bih išla na pivo - kaže nam Tamara iz Beograda.

- Baby Lasagna mi je super, baš me ugodno iznenadilo što je ovdje izveo svoje nove pjesme. Baš mi se sve sviđaju. Posebno mi se sviđa što su sve autentične za njega. Pratila sam ga i na Eurosongu i jako mi je žao što nije pobijedio - rekla nam je jedna obožavateljica.

Umag: Baby Lasagna rasplesao sve na Sea Star festivalu

Nakon Baby Lasagne je pozornicu zauzeo slavni John Newman. Glazbenik poznat po hitovima 'Love Me Again' i 'Come and Get It' u subotu je nastupao kao DJ i oduševio. Techno zvukovima je publiku zabavio i dvojac Ofenbach, a nakon njih i Ian Usher te Vanillaz.

Drugi dan Sea Star festivala

U Nautilus areni nastupila je Victoria De Angelis, poznata kao članica benda Maneskin. Rasplesala je publiku svojim DJ setom, a privukla je pozornost i svojom modnom kombinacijom. Nosila je prozirnu smeđu haljinu sa šljokičastim detaljima ispod koje je imala samo bikini. Sve je upotpunila crnim visokim čizmama.

Zabava je drugi dan trajala dugo u noć, a od 7 ujutro u nedjelju je krenuo i završni party, na kojem su nastupili Marin Biocic, Marcel, Igz i Eloc.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Albanska megazvijezda Uefe: 'Imate bolje igrače, a Joško me očarao. Naša snaga su navijači'
EKSKLUZIVNO: 'LUKA JE HEROJ'

Albanska megazvijezda Uefe: 'Imate bolje igrače, a Joško me očarao. Naša snaga su navijači'

Eva Murati (29) već osam godina vodi emisiju specijaliziranu za nogometnu Ligu prvaka. Za 24sata govori o Europskom prvenstvu: ‘Na terenu će biti prava bitka'

Evo tko je voditeljica po kojoj je oplela Knoll: Vodila je emisiju Uefe, a prati je pola mil. ljudi
LAURA WONTTORA

Evo tko je voditeljica po kojoj je oplela Knoll: Vodila je emisiju Uefe, a prati je pola mil. ljudi

Kći je voditelja Jörga Wontorre. Što se tiče njezinog ljubavnog statusa, rastavljena je. Od 2016. do 2022. bila je u braku s nogometašem Simonom Zollerom, a o okršaju s Knoll još se nije oglasila
'Zvezda Granda' iz Hercegovine za 24sata: 'Bili su skeptični što idem u show, ali sam ponosna!'
ANTONIJA ČERKEZ

'Zvezda Granda' iz Hercegovine za 24sata: 'Bili su skeptični što idem u show, ali sam ponosna!'

Plus+ Nakon finala, sve popularnija Antonija Čerkez održala je humanitarni koncert u rodnom Širokom Brijegu. Za 24sata pričala je o natjecanju, studentskim danima, podršci i suradnji s kompozitorom Aleksandre Prijović