Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Bili u svađi zbog novca: Ispunit će Šabanovu posljednju želju...

Pjevač Ljuba tvrdi kako ga boli jer Šaulić nije doživio vjenčanje svog sina Mihajla što mu je bila najveća i posljednja želja u životu. Zato je obećao da će preuzeti Šabanovu ulogu i oženiti njegovog sina u pjevačevo ime

Foto: Instagram
9 komentara

Srpski pjevač Ljuba Aličić (63), koji posljednjih godina nije bio u najboljem odnosu sa Šabanom Šaulićem jer su se navodno posvađali zbog novca, još uvijek ne može doći k sebi nakon Šabanove smrti, prenosi Dnevni Avaz.

Ljuba tvrdi kako ga boli jer Šaulić nije doživio vjenčanje svog sina Mihajla što mu je, kako kaže, bila najveća i posljednja želja u životu. Zato je on obećao da će preuzeti Šabanovu ulogu i oženiti njegovog sina u pjevačevo ime.

Foto: Instagram

- Stalno je razmišljao o sreći svoje obitelji i ponavljao da samo mora oženiti Mihajla i da od svog života neće tražiti ništa drugo. Svadba će sigurno biti, a siguran sam da će Šaban sve vidjeti s neba. Preuzet ću Šabanovu ulogu na vjenčanju - rekao je Ljuba.

Foto: Instagram

Nakon što je saznao da je Šaulić umro, pjevač je nazvao njegovu suprugu Gordanu i ostale članove njegove obitelji, koji se još uvijek ne mogu oporaviti od šoka.

Foto: Instagram

- Duša me boli zbog Goce, Ilde, Sanele i Mihajla. Oni su divni ljudi i prerano su izgubili oca i muža. Od srca se nadam da će biti snažni, nastaviti život, a ja ću uvijek biti tu za njih - poručio je Ljuba.

Foto: Privatni albumI

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Naši partneri pišu
Message