Obavijesti

Show

Komentari 7

Bill Murray obranio Hoffmana: On flertuje, ali nije zlostavljač

Bill Murray obranio Hoffmana: On flertuje, ali nije zlostavljač
8

Glumac je na panelu branio svog kolegu i prijatelja Dustina Hoffmana kojeg su prošle godine tri žene optužile za seksualno zlostavljanje. Jedna od njih je prijateljica njegove kćeri, a ostale su bivše suradnice

VIDEO

Dustin Hoffman je odličan čovjek. On je lud i flertuje cijeli život, ali je jako sladak muškarac, rekao je glumac Bill Murray (68) u petak tijekom panela u New Yorku. Murray je branio svog kolegu i prijatelja Dustina Hoffmana (82) kojeg su prošle godine tri žene optužile za seksualno zlostavljanje. 

- Stalno flertuje, ali je divan čovjek - istaknuo je Murray.  Dramaturginja Cori Thomas (53) rekla da je imala 16 godina i družila se Hoffmanovom kćeri Karinom (52) koja ju je ostavila samu s njim u hotelskoj sobi. Glumac se navodno skinuo pred Cori, a onda pokrio ručnikom i molio ju da mu izmasira stopala. Nije se usudila reći ne pa je to učinila dok joj je on cijelo vrijeme govorio da je gol. 

Scenaristica Wendy Riss Gatsiounis ispričala je kako je Hoffmanu i kolegi Murrayju Schisgalu, koji je poznat po filmu 'Tootsie', nosila sinopsis koji je prepravljala radi glumca. Oskarovac joj je na sastanku postavljao neprimjerena pitanja. 

. Čim sam ušla u ured, rekao mi je: Prije no što počneš pričati o svom scenariju, moram te nešto pitati. Jesi li ikada bila intimna s muškarcem koji ima preko 40 godina?' Ja sam se nervozno nasmijala - prisjetila se Riss Gastiounis. 

Floats Like a Butterfly Ball

- Zatim je raširio ruke i rekao: To bi bilo potpuno novo tijelo za istraživanje - prepričala je scenaristica koja je u tom trenutku, kaže, htjela da joj Schisgal pomogne i olakša joj neugodno situaciju, no on se samo nasmijao.

Hoffmana je za seksualno zlostavljanje optužila i spisateljica Anna Graham Hunter (50) koja tvrdi da se to dogodilo na setu filma 'Death of a Salesman' 1985. Graham Hunter je na snimanju radila kao pripravnica. 

Pixsell

- Tražio je od mene da mu izmasiram stopala prvog dana na setu. To sam i učinila. Otvoreno mi se upucavao, primio me za stražnjicu, sa mnom je stalno pričao o seksu - rekla je spisateljica. 

- Zvao me u svoju svlačionicu i rekao mi je da na naručim hranu za njega. Kazao je da želi tvrdo kuhano jaje i 'lagano kuhani klitoris'. Svi su se smijali, a ja sam ostala bez riječi. Otišla sam u kupaonicu i plakala sam - ispričala je Graham Hunter.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje