Show

Komentari 12

Billie Eilish otkrila: 'Umrla bih od Covida da se nisam cijepila '

Billie Eilish otkrila: 'Umrla bih od Covida da se nisam cijepila '

Ona je u u razgovoru s Howardom Sternom u radioemisiji Sirius XM otkrila posljedice koje je covid ostavio na njezin život, ali je posebno zahvalna na cjepivu koje joj je spasilo život

Bilo je loše. Mislim, nisam umrla i neću umrijeti, ali to ne umanjuje koliko je bilo gadno. Bilo je strašno. Još uvijek imam nuspojave. Bila sam bolesna otprilike dva mjeseca, rekla je pjevačica Billie Eilish (19) U razgovoru s Howardom Sternom u radioemisiji Sirius XM.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ona je u gostovanju otkrila posljedice koje je covid ostavio na njezin život, ali je posebno zahvalna na cjepivu koje joj je spasilo život.

- Želim da bude jasno da sam dobro zbog cjepiva. Mislim da bih umrla da nisam cijepljena - rekla je. Ona se bolešću zarazila početkom godine, a dodaje da i dan danas ima posljedice.

Prije desetak dana, ova popularna američka pjevačica ponovno je napravila drastičnu promjenu izgleda. Iako je tek nedavno obojila kosu u plavu, sada je na društvenoj mreži Instagram podijelila fotografiju na kojoj pjevačicu možemo vidjeti u malo drugačijem izdanju.

Obojila je kosu u tamnosmeđu boju i time se pohvalila pratiteljima. Uz to je dodatno skratila kosu, ali je ostavila šiške.

- Jesam li vam nedostajala - napisala je Billie u opisu fotografije.

Najčitaniji članci