Obavijesti

Show

Komentari 5

Bilman na šipci: Konačno ću moći iskoristiti lak za kosu

Bilman na šipci: Konačno ću moći iskoristiti lak za kosu
3

Volim izazove i volim kad mi je teško. I evo, sad sam to i dobio, rekao je učitelj plesa Davor Bilman koji je od treniranja plesa oko šipke dobio i nekoliko žuljeva

VIDEO

Trenerica je stroga, ali zabavna. Kad smo dobili zadatak, mislio sam da ću biti mladi snažni pastuh, ali jedva hodam od treninga, smije se splitski glumac Slavko Sobin (31).

S kolegom Davorom Bilmanom (40) sluša upute atraktivne mentorice Morane Gatolin (29), koja im pomaže savladati zahtjevan ples na šipki.

- Konačno ću i ja moći koristiti lak za kosu. Prvo nisam znao čemu služi pa su mi objasnili da je to za ruke jer je šipka skliska - kaže Bilman, koji je dobio žuljeve od treninga. Učitelj plesa dodaje kako ga prijatelji zezaju zbog šipke. Zna da će svi pozorno pratiti njegov nastup i 'umirati' od smijeha.

- Volim izazove i volim kad mi je teško. I evo, sad sam to i dobio - smije se Davor, dok Slavko kaže kako priželjkuje ples.

- Super mi je plesanje, bavio sam se time na Akademiji kroz predmet pokret. Danas sam puno ukočeniji nego prije deset godina i osjećam se kao tromi medo - kaže glumac, kojem je drago da će povratiti gipkost. S obzirom na to da još ne znaju kakvu će oskudnu odjeću nositi za nastup, sve im je smiješno i zabavno.

- Kažu da treba pozitivno razmišljati pa se držim toga. Već će kod izvođenja prve figure otići sva snaga, a s njom i trema - šali se Bilman. 

Svi koji 5. prosinca žele biti uživo u studiju mogu se prijaviti na 24sata.hr. Sve što trebate je ispuniti obrazac ispod teksta na našem portalu, a žiri će odabrati desetero sretnika koji će imati ekskluzivnu priliku posjetiti studio.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...