Obavijesti

Show

Komentari 0

Biografija kralja rock'n rolla okupila brojna poznata lica

Biografija kralja rock'n rolla okupila brojna poznata lica
10

Ulogu Elvisa utjelovio je Austin Butler, a oskarovac Tom Hanks menadžera Toma Parkera. Ovo nije povratak u povijest, ovo je priča o Elvisu ispričana na moderniji način kroz soundtrack

Filmski bogata godina do sada je već donijela brojne i dugo očekivane blockbustere zbog kojih su kino dvorane postale omiljena odredišta različitih generacija. No, jučerašnju večer na Très chic projekciji u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema obilježio je dolazak najvećega kralja rock'n'rolla, Elvisa Presleyja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Glazbeno dramska biografija 'Elvis' u distribuciji Blitza prati život i glazbu jedinstvenog i neponovljivog kralja rock'n'rolla, Elvisa Presleyja, čiji život nije bio nimalo jednostavan i bajan. U fokusu filma je komplicirani i turbulentan odnos s menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom. Priča duboko zadire u složenu dinamiku njihova odnosa koja se protezala kroz 20 godina, točnije od Elvisova uspona pa sve do vrhunaca njegove svjetske slave. Osim toga, prikazana je i fatalna ljubav s Priscilom koja je gledanje filma u Cannesu baš kao i cijela Elvisova obitelj, doživjela izuzetno emotivno.

Za moderan pogled na glazbenu legendu zaslužni su za  nagradu Oscar® nominirani redatelj Baz Luhrmann i studio Warner Bros Pictures. Ulogu Elvisa utjelovio je Austin Butler, a oskarovac Tom Hanks menadžera Toma Parkera. Ovo nije povratak u povijest, ovo je priča o Elvisu ispričana na moderniji način kroz soundtrack na kojem sudjeluju neka od najpopularnijih imena svjetske glazbene scene - Doja Cat, Tame Impala, Kanye West i Diplo, Chris Isaak, Eminem, Måneskin i mnogi drugi… Imate osjećaj da uranjate u sredinu 20. stoljeća, skačući s vrha top lista 21. stoljeća i vraćajući se natrag po još – a to putovanje traje preko 2 sata i 30 minuta.

Interes o životu i djelu zvijezde koja je napravila revoluciju u glazbenom svijetu ne jenjava ni danas, a popularnost istog je i dalje prisutna na globalnoj razini. Vječni hitovi, unikatni plesni pokreti, originalna frizura, personalizirani kostimi i neizostavni Cadillac, samo su dio onoga po čemu se kralj razlikovao od ostalih.

Tako je živio Petar Skansi: Zbog svađe s Vrdoljakom je orden od Tuđmana jedini dobio - poštom
Tako je živio Petar Skansi: Zbog svađe s Vrdoljakom je orden od Tuđmana jedini dobio - poštom

Ekskluzivnu Très chic projekciju o jednoj od najutjecajnijih ličnosti 20. stoljeća nisu propustili ni: Nika Turković, Nela Đinđić, Marko Kutlić, Ivan Hilje, Ivana Marić, Edita MIsirić, Dalibor Petko, Igor Barberić, Zvončica Vučković i mnogi drugi.