Obavijesti

Show

Komentari 88

Biseri sa sela: Zagorski Putin boji se krava, a Neve želi jahtu

Biseri sa sela: Zagorski Putin boji se krava, a Neve želi jahtu
1

IZ ŠTALE NA PUČINU Manekenka Nevenka iz Splita traži bogatog supruga 
jer želi biti dama, a samozatajnom Alojzu treba hrabra farmerica

VIDEO

Ostale žene nisam smatrala konkurencijom. Malo se više foliraju od mene. Ne bi da su uhvatile Alaina Delona, kaže Nevenka Bekavac (40) iz Splita.

'Ljubav je na selu' napustila jer joj se nije sviđao farmer Stanko Rajčić (52). Smatra da je prestar za nju. Ona nema ništa protiv 'piletine', a najradije bi vršnjaka.

Pogledajte video:

Pokretanje videa...

00:12

- Htjela bih biti sretna u vezi. Voljela bih da mi je muškarac bogat, da vozi auto, ima jahtu i da me vodi na večere. Ne bih bježala od svega toga - kaže Neve. Smatra da su njezine kvalitete to što se bavila manekenstvom i išla na tečaj plesa.

Natjecatelju Draženu lagala je za svoje godine.

Nevenka Bekavac

- Da mi odgovara bila bih drugačija i otvorenija. Žene se za godine ne pita jer mi možemo biti iskrene prema muškarcima kad se skroz opustimo i vjerujemo mu. Izletjelo mi je to za godine, a i on mi je skroz mutan - smatra Nevenka.

U nadi da će mu dokazati koliko joj se sviđa, natjecateljica Anja Boronek (30) rekla je farmeru Denisu Peniću (30) da će 'ući u svinjac i poljubiti krmaču posred njuške'. Farmeru Draženu Božiću (41) iz Hercegovine od izgleda važniji je nogometni klub Hajduk.

- Vrijeme je da se smirim uz jednu ženu. Jedino kad igra Hajduk, onda sam dva, tri dana opet avanturist. Kad je Hajduk u pitanju, nestajem na nekoliko dana - objašnjavao je Dražen kandidatkinji Snježani Žućko, kojoj je na majici pisalo 'zmija'. Hercegovac ju je upitao što joj taj natpis znači.

- Ja sam udav. Kad nešto volim, onda se toga i držim te davim - odgovorila mu je Snježana. Zagorski Putin Alojz Kanceljak (31) u show je došao nakon što se šest godina nije poljubio s djevojkom.

- Čekam odabranicu za intimne razgovore – rekao je romantični Alojz, koji je vrlo brzo spavao s natjecateljicom Anjom Boronek. Najvažnije mu je da se djevojka koju odvede u Zagorje ne boji domaćih životinja, a pogotovo krava.

- To bi mi bilo jako korisno jer se ja užasavam krava - kaže Alojz, koji nije ostao s Anjom, nego je na selu pronašao drugu djevojku.

'Opsjednut sam kosom i konjskim grivama. Hoćeš se pofarbati u plavo?'. Frizer Mario preferira svjetlije djevojke. 

 

'Ako voli plavuše zašto on nema plavu kosu? Ako ti nisam dobra sad, pogledaj drugi put. Teško me otkriti'. Marija smatra da Mario pretjeruje s fantazijama. 

 

'Ako me netko pokuša zeznuti u životu, taj neće proći dobro. Ja se onda pretvorim u pravu kobru'. Minela koja, kaže, ne pretjeruje s manekenstvom. 

 

'Tražim dobru djevojku koja će danju kopati i orati polja, a noću lumpovati. I da je crnka'. Farmer Dino ne traži puno od idealne djevojke. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine