Obavijesti

Show

Komentari 33

Bitka za prvi red: V. Drago izbacio Grubnića s revije!

Bitka za prvi red: V. Drago izbacio Grubnića s revije!
5

Drago je otjerao Modnog Mačka s Cro-a-Portera jer je odbijao sjesti u drugi red. Stilist je molio da ga vrate u prvi red iako nije imao pozivnicu

VIDEO

Modni Mačak najavio je u 24sata da će na Nivea Cro-a-Porter doći u skupocjenoj, krznenoj Guccijevoj bundi. Viktoru Dragi, art direktoru, već je tada prekipjelo.
- Rekao sam redarima da ga ne puštaju ako se pojavi u toj bundi, a ako se i pojavi, da ga nikako ne puštaju u prvi red - kaže Drago. Cro-a-Porter podržava nenošenje krzna. Mačak se pojavio, ali bez Guccijeve bunde. S Aleksandrom Grdić i Majom Cvjetković pod rukom sjeo je u prvi red. Tada su došli ljudi s pozivnicama. Mačak je nije imao i Drago ga je ljubazno dva puta zamolio da se premjesti u drugi red. Mačak je odbio. Drago nije imao izbora i izbacio ga je van. Mačak je molio da ga se vrati u prvi red.
Isprva je rekao da više nema komentara jer on je sretan, zaljubljen i spokojan. Nekoliko minuta poslije se predomislio i Dragi uzvratio: “Kako je moguće da Drago prati što radim kad je toliko zaposlen?”, mislivši pritom na Draginu izjavu kako Mačak ne zaslužuje mjesto u prvom redu jer se proslavio skakanjem iz aviona i golišavim fotografijama. Drago odgovara da je nemoguće ne znati čime se Mačak bavi jer cijelu naciju time terorizira.
- Zar je Drago Bog da proziva ljude, da komentira tko je kakav. To je nekulturno - zgražava se Mačak, za kojeg art direktor Cro-a-Portera kaže kako je “posvuduša”.
- Ni na jednom eventu nisam bio zadnja četiri mjeseca, osim ako neki ne radim ili mi plate da dođem. Nema tko me ne poznaje - odgovara Mačak te tvrdi kako on nije tašt i da ne pati od slave.
- Drago sve radi iz osobnog interesa - zaključio je Mačak, na što Drago odgovara.
- Marko Grubnić radi budalu od sebe. On je samopromovirajuća zvijezda i neću mu dopustiti da se reklamira na mom projektu - zaključio je Drago.

VIKTOR DRAGO JE IZBACIO I "SVEĆENIKE"
Na prošlom su se Cro-a-Porteru novinari s HTV-a prerušili u svećenike i zezali poznate. Dohvatili su i Grubnića i pitali ga jesu li manekenke produhovljene. Njemu su svećenici na CAP-u bili čudni, no dao im je odgovor. Htio je biti pristojan.
- Pokušali smo intervjuirati i Nenada Korkuta. On nam je grubo rekao da neće davati intervjue. Moj kolega ga je iz zezancije oslovio sa 'Kokrut’. Odmah se stvorilo pet redara i snimateljici su naredili da izvadi kazetu iz kamere. Prestravila se i poslušala ih je, a morali smo i otići - rekao je autor priloga Davor Jurkotić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško