Show

Komentari 30

Bivša BB zvijezda pozirala je bez odjeće: 'Zapalila Instagram'

Bivša BB zvijezda pozirala je bez odjeće: 'Zapalila Instagram'

Posljednja fotografija oduševila je brojne pratitelje. U mrežastim čarapama i s iksevima na silikonskim grudima, Sabina je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama

Sabinu Santl (35) javnost je upoznala 2008. kada se natjecala u petoj sezoni reality showa 'Big Brother' na Tajlandu. Nekoliko godina nakon sudjelovanja u realityju, Osječanka je postala prava zvijezda na društvenim mrežama koja zarađuje zahvaljujući fotografijama na kojima pozira gola. 

Posljednja fotografija oduševila je brojne pratitelje. U mrežastim čarapama i s iksevima na silikonskim grudima, Sabina je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama. 

- Kakve grudi imaš pa ti si najjača ženska na Balkanu. Savršena si ljepotice. Gori Instagram - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Sant nam je nedavno otkrila kako je bila na 'popravku'. Nakon rinoplastike i povećanja usnica na red su došle i grudi. 

- Na estetsku operaciju povećanja grudi sam se odlučila jer sam željela grudi iz snova. Želja su mi bile ljepše i atraktivnije grudi - rekla nam je Sabina koja se na operaciju grudi podvrgnula u privatnoj klinici u Zagrebu. Nakon zahvata osjećala se sretno i uzbuđeno, a operacija je, tvrdi, prošla u najboljem redu.

Osim toga, ove je godine pokrenula stranicu 'Only Fans' na koju ju je motivirala ljubav prema provokativnim fotografijama. Tvrdi kako sve radi iz ljubavi, a na negativne komentare se ne osvrće.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Najčitaniji članci