Obavijesti

Show

Komentari 185

Bivša djevojka Ante Gotovca objavila je njegovu golu 'fotku'

Bivša djevojka Ante Gotovca objavila je njegovu golu 'fotku'
5

Donedavna Antina djevojka Kristina objavila je fotografiju na kojoj je Ante gol. Prošle je godine u bolnicu u kojoj radi donijela pitona iz osvete bivšem dečku

VIDEO

Romansa između Ante Gotovca (45) i Kristine Vrdoljak (39) neslavno se okončala njihovim ratom na društvenim mrežama. Osvetoljubiva otorinolaringologinja na svojem je profilu objavila fotografiju na kojoj je njezin bivši dečko gol.

Riječ je o selfieju koji joj je Ante slao dok su bili u vezi.

- To što je napravila, govori više o njoj, a ne o meni. I ja bih mogao učiniti isto što i Kristina, imam i ja takvih njezinih fotografija, ali zbog poštovanja prema njezinoj obitelji i sinu to mi ne pada na pamet - kaže ogorčeni Gotovac. Dodaje da s Kristinom više ne želi imati posla, no izgleda da mu to neće tako lako poći za rukom.

- Ante, nadam se da ćeš mi vratiti Toyotu Auris koja je u mojem vlasništvu. Razbio si je i sad je već četiri mjeseca u tvojoj radionici, a nije popravljena - napisala je Gotovcu ljutita bivša djevojka. Dodala je da je poduzela sve kako bi protiv Ante “institucije odradile svoj posao” jer se ona s njim ne može ljudski dogovoriti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Voditelj servisa, koji je u Gotovčevu vlasništvu, za Kristinine optužbe kaže da nisu utemeljene. Tvrdi da je ona dobila novac od osiguranja prije više od mjesec dana, a od tada se u autoservisu nije pojavljivala. Antini prijatelji kažu da nije podigla Toyotu jer je novac od odštete za automobil potrošila na druge stvari. Kristina na naš upit o tome nije htjela razgovarati.

Nakon ljubavnog kraha Gotovac se okrenuo vjeri. Redovito se moli i svaki dan čita Bibliju, a često odlazi na mise, kao što je to radio i nakon rastave od Simone Ištvanović (31).

U crkvi se, rekao nam je prije dva mjeseca, zbližio i s Kristinom, s kojom se upoznao na društvenoj mreži za pronalaženje partnera. Prvo vrijeme su se pogledavali na misama, ali ubrzo više nisu mogli kontrolirati strast nastalu među njima.

- Otišli smo u Kikin stan i nismo izlazili danima. ‘Odlijepio’ sam na njezin izgled, pamet i stav prema životu. Potpuno me je očarala - raznježeno je govorio Gotovac prije dva mjeseca.

Pohvalio se da su stalno zajedno osim kad ona mora na dežurstvo u bolnicu. Tada joj je donosio ručak u ordinaciju jer je njezin posao jako iscrpljujući.

- Jako sam zabrinut za nju zbog stresa koji proživljava na hitnom prijemu. Pacijenti, operacije i krv njezina su svakodnevica. Divim joj se kako sve to izdrži - bio je pun hvale Ante.

Tada je tvrdio da nije znao kako je Kristina prošle godine izazvala skandal donijevši u Kliničku bolnicu Dubrava, u kojoj radi, kraljevskog pitona. Kolege iz bolnice pozvale su policiju koja je doktoricu privela na razgovor. Doznalo se kako je to učinila iz osvete tadašnjem dečku čiji je zmija bila ljubimac jer su se žestoko posvađali.

- To je stvarno bilo svirepo od nje. I prema meni se danas okrutno ponaša, no ja joj se neću osvećivati. Neka joj pomogne dragi Bog i da joj blagoslov da se vrati normalnom životu - požalio se Ante.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 185
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'