Obavijesti

Show

Komentari 8

Bivša loto djevojka na odmoru u Grčkoj pokazala lice bez šminke

Bivša loto djevojka na odmoru u Grčkoj pokazala lice bez šminke
3

Suzana je nedavno otkrila kako se unazad nekoliko godina bori s viškom kilograma i kako trenutno prakticira liposukcijsku dijetu -  jede samo zeleno povrće i pije suplemente, a slatkiši su joj zabranjeni

Loto djevojka Suzana Mančić (64) za vrijeme karijere bila je jedna od najljepših žena u regiji, za njom su, kako i ona sama kaže, uzdisali brojni muškarci. No, vremena se mijenjaju i na njezino mjesto došle su nove, mlade voditeljice. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa ...

Kako je i sama priznala za srpske medije, ona je sada ušla u ozbiljne godine te nije primjereno da se fotografira i predstavlja u nekim oskudnim izdanjima. Svoju palicu predala je mladim djevojkama.

Suzana nakon završetka karijere nije opterećena fizičkim izgledom te na društvenim mrežama često pozira u ležernim izdanjima. 

Tako je i ovaj put pratiteljima pokazala kako izgleda bez trunke šminke. Fotka je nastala u Grčkoj gdje Suzana trenutno odmara u društvu sestre.

I dok mnogi i dalje komentiraju kako je bivša loto djevojka i dalje jedna od najljepših žena na području Balkana, drugi joj pišu kako je vidno ostarjela.

- Bez šminke ste druga osoba; Jedva sam ju prepoznala, godine čine svoje - neki su od komentara pratitelja.

Mančić otkrila da je izgubila tri sina: 'To je strašno, najteže je kad moraš potpisati osmrtnicu'
Mančić otkrila da je izgubila tri sina: 'To je strašno, najteže je kad moraš potpisati osmrtnicu'

Naime, Suzana je nedavno otkrila kako se unazad nekoliko godina bori s viškom kilograma i kako trenutno prakticira liposukcijsku dijetu -  jede samo zeleno povrće i pije suplemente, a slatkiši su joj zabranjeni. 

Zahvaljujući strogoj dijeti u samo pet dana izgubila je pet kilograma. 

- Jutro uvijek započinjem toplom limunadom i vrećicom suplemenata koja ima sve neophodne minerale i vitamine. Isto pijem i za ručak. Ako ogladnim, jedino mi je dozvoljeno da pojedem jedan svježi krastavac. To je takozvana liposukcijska dijeta, na kojoj sam već osam dana. Imala sam 80 kilograma, a cilj mi je da dođem do 70 kilograma. Na dobrom sam putu, sada vaga pokazuje 75 kilograma - rekla je za srpske medije.