Obavijesti

Show

Komentari 13

Bivša misica Fani Čapalija: 'Živim mirno, blizu mora. Onaj jednostavni život kojeg svi žele'

Bivša misica Fani Čapalija: 'Živim mirno, blizu mora. Onaj jednostavni život kojeg svi žele'
4

Nakon rastave braka s bivšim nogometašem Ivicom Mornarom, Fani uživa u životu, a nedavno je nosila i reviju u čast desete godišnjice rada splitske dizajnerice Monike Sablić

Posljednjih nekoliko godina sam se povukla iz javnog života. Odradim neke stvari kada me zovu dragi ljudi, ali živim mirno, blizu mora. Onaj jednostavan i miran život koji danas svi priželjkuju, ja sam ostvarila prije nekoliko godina, otkrila je nedavno manekena Fani Čapalija u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Fani je zajedno s Renatom Sopek, Iris Rajčić i Ivom Šarić nedavno predstavila kolekciju desete godišnjice rada splitske dizajnerice Monike Sablić.

Čapalija se prisjetila titule Miss Hrvatske: Neka ljepša vremena
Čapalija se prisjetila titule Miss Hrvatske: Neka ljepša vremena

Fani je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju otkrila kako joj je bilo raditi s Monikom.

- Moniku poznajem jako dugo i već sam imala priliku biti njeno zaštitno lice prije nekoliko godina, tako da mi je izuzetno zadovoljstvo što sam i ovaj put za njen modni jubilej našla u društvu divnih žena - otkrila je.

Bivša supruga nogometaša Ivice Mornara zadovoljna je atmosferom koja je vladala na proslavi.

- Vladala je odlična energija i bilo nam je baš zabavno, kada se okupi toliko žena na jednom mjestu ne može biti loše. Red snimanja, red ćakule, pravi ženski dan je to bio - ispričala je bivša misica.