Show

Komentari 1

Čapalija se prisjetila titule Miss Hrvatske: Neka ljepša vremena

Čapalija se prisjetila titule Miss Hrvatske: Neka ljepša vremena

Zbog korone imamo sve manje lijepih uspomena. Pomislila sam, zašto ne bih i drugima malo uljepšala dan prisjećajući se nekih sretnijih i radosnijih vremena, poručila je Fani uz staru fotografiju

Jednom miss, zauvijek miss, napisala je Splićanka Fani Čapalija (45) uz objavu njezine fotografije iz vremena kada je bila proglašena najljepšom Hrvaticom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Na fotografiji koju je objavila na Instagramu s njom je pozirala Anica Kovač (44), koja je dvije godine nakon Fani odnijela titulu Miss Hrvatske. 

- Nema neki poseban povod zašto sam objavila ovu fotografiju. Naletjela sam na nju listajući stare novine. A kako zbog korone imamo sve manje lijepih uspomena, pomislila sam zašto ne bih i drugima malo uljepšala dan prisjećajući se nekih sretnijih i radosnijih vremena - komentirala je Fani objavljenu fotografiju.

Od strane pratitelja dobila je puno komentara. 

- Kao glumice, vi ste hrvatske princeze. Fani, najljepša si hrvatska misica - samo su neke od pohvala.

Anica je inače 1995. bila  prva pratilja Miss svijeta, a Fani se dvije godine ranije plasirala među pet najljepših žena na svijetu.

- Vesele me komentari na društvenim mrežama jer to znači da me ljudi nisu zaboravili - rekla je Čapalija za Gloriju. Danas živi na Čiovu, gradiću nadomak Splita, a u javnosti se rijetko pojavljuje. 

 

 

 

Najčitaniji članci